Yaşam Alanı Gibi Banyolar

Yaşam Alanı Gibi Banyolar

Çoğumuz banyo dekorasyonunda göz ardı edilen bir detayı atlıyoruz. Kendi güzelliğimiz için hazırlandığımız, zaman harcadığımız bu alana biraz haksızlık etmiyor muyuz? Bu yıl evinizde çokça zaman geçirdiğiniz banyonuz için yenileme çalışmaları ya da yeni evine sil baştan zamanı geldi! Adeta salonunuzu dekore eder gibi, banyonuz için stil önerilerimizle karşınızdayız.

Rustik Banyo

Bu stili yaratırken birinci kural ahşabı ön planda tutmak. Ahşabı kullanacağınızı yer bir lavabo ünitesi de olabilir ayna da. Tercih size kalmış. Evinizde ufak dokunuşlarla rustik stili yansıtmak isterseniz, aksesuarlardan yardım alabilirsiniz.

Örneğin eski görünümlü aynalardan birden fazla yerleştirerek banyonuza farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Kır evi hissiyatı yaratmak için natürel ve dokulu banyo tekstil ürünlerini kullanabilir, duvar kağıdı veya boyasında toprak tonları uygulayabilirsiniz. Bu stil adımlarını takip ederek, klasik izler taşıyan ama modern bir banyoya kavuşabilirsiniz.

rustik_banyo_dekorasyon

Beyazın Gücü

Banyoların vazgeçilmez rengi beyaz ile yenilemek isterseniz, beyazın yanında destek kuvvet olarak farklı renlerle küçük dokunuşlar yapabilirsiniz. Renk geçişlerini sağlamak adına bitkilerden yardım alabilirsiniz. Banyonuzda bitki kullanımına nasıl bakıyorsunuz bilemeyiz ama son yıllarda farklı kullanımlarıyla bitkiler; “yaşam alanı” hissiyatı veren öğelerden biri haline geldi.

banyo_dekorasyon

Hasır ya da rattan aksesuarlar da beyazın en iyi tamamlayıcısı. Monokrom bir efekt yaratmak isterseniz; lavabo ünitenizi siyah ya da banyo duvarının bir bölümünü siyaha boyayabilirsiniz. (tabi banyonuz bu uygulama için ortalama bir genişliğe ve aydınlığa sahipse)

477ac7bc72a983fe1123cb18bd4e4ac9--ensuite-bathrooms-dream-bathrooms.jpg

Karıştır-Stili Yakala

Uyumsuzluğun uyumu şeklinde de tanımlayabileceğimiz bu stilde renk tonları yakın ama farklı dokularda malzemelerden yararlanabiliriz. Örneğin, desenli duvar kağıtları ile karo uygulaması yaparak tezatlığın güzelliğini ortaya çıkarabilirsiniz. Tezat güzelliğin içerisinde küçük tablolara ya da sevdiğiniz sanatçıların resimlerine yer verebilirsiniz. Bu banyonuzdaki yaşam alanı duygusunu daha da arttıracaktır.

6c0ea6dd0b6e42bcc17a8d6ba8f98337--for-the-home-google-search.jpg
clx040116wellkorff_04_2.jpg

Evini Yenilemek Mi İstiyorsun?

Yüzlerce Banyo Tadilat Firması Armut'ta!

Ücretsiz Fiyat Teklifi Al, Karşılaştır, Sana Uygun Olanı Seç

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

İzmir'de Fonksiyonelliği Ve Sıcak Detaylarıyla Öne Çıkan 2+1 Daire

İzmir'de Fonksiyonelliği Ve Sıcak Detaylarıyla Öne Çıkan 2+1 Daire

Rölyef Aynalarla Evler Işıl Işıl

Rölyef Aynalarla Evler Işıl Işıl