Birbirinden Harika Manzaralara Sahip Ebeveyn Yatak Odaları

Birbirinden Harika Manzaralara Sahip Ebeveyn Yatak Odaları

Ebeveyn yatak odaları evin özenle düşünülmüş ve döşenmiş alanlarından biridir. Rahatlığın ve kullanışlılığın ön planda olması gereken ve neredeyse günün büyük bir bölümünü geçirdiğiniz bu alanların dekoratif olarak da şık görünmesini istersiniz. Ancak bazı ebeveyn yatak odaları; balkonları, pencere manzaraları, muhteşem dizaynı ile gerçekten de göz kamaştırıcı olabiliyor. Biz de bu yazımızda dünyanın dört bir yanından birbirinden harika manzaralara sahip ebeveyn yatak odalarını sizin için derledik.

1) Okyanus manzaralı bu oda, dışarıdaki atmosferi içeri taşıyan harika pencerelere ve doğa ile uygun dizayna sahip.

1.manzara.jpg

2) Kapıları göl manzarasına açılan bu oda, bembeyaz döşenmiş ve sadeliğinin yanı sıra harika detaylara sahip.

2.manzara.jpg

3) Rahat ve sıcak bir atmosfer yaratmak için, orman manzaralı bu odayı toprak renkleriyle ve ahşap mobilyalarla döşemek çok doğru bir seçim olmuş.

4.manzara.jpg

4) Bu odada tüm evi bir arada yaşayabilirsiniz. Plaj ve deniz manzarasıyla uyuyabilir, aynı şekilde çalışabilir, misafirlerinizi ağırlayıp şöminenin keyfini çıkarabilirsiniz. Hayran olmamak elde değil...

Evini Yenilemek Mi İstiyorsun?

İhtiyacın Olan Her Hizmet Armut’ta! 

5) Doğa manzarasına sahip bu odanın en güzel yanı, modern sanatı ustaca ve sakin bir şekilde kullanıyor olması.

6.manzara.jpg

6) Bu odada minimalizm kuralları geçerli. Sevimli bir balkona sahip odanızı siz de böylesine sakin ve konforlu döşemek isteyebilirsiniz.

7) Çatı katını bembeyaz boyayarak manzarayı daha öne çıkarmaya ne dersiniz? Böylesine sade bir odayı, şık bir avize ile taçlandırabilirsiniz.

8.manzara.jpg

8) Rustik havanın hakim olduğu bu odada, bahçeye açılan kısım ve iç dekor birbiriyle özdeşleştirilmiş ve dört mevsim güzel vakit geçirilebilecek bir alana dönüşmüş.

9.manzara.jpg

9) Bu ebeveyn odasında sofistike bir görünüm hakim. Rahatlatıcı bir manzaraya sahip yatak odanızı stor perdeler yerine bu şekilde dizayn ederek daha şık bir görünüm sağlayabilirsiniz.

10) Siz de şehir manzarasına sahip odanızı dokulu bir duvar kağıdı ve yumuşacık halılarla kaplı kullanarak rahat ve huzurlu bir alan oluşturabilirsiniz.

11.manzara.jpg

11) Bu oda bir okyanus kıyısından... Siz de yazlıktaki odanızı bu şekilde sade ve şık dizayn ederek huzur dolu bir uyku alanı yaratabilirsiniz.

12.manzara.jpg

12) Eklektik düzenin hakim olduğu bu odada denizi le özdeşleşen renkler dikkat çekiyor. Su kaynaklarını görebildiğiniz bir odanızı mercan ve turkuaz tonlarını harmanlayarak kullanabilirsiniz.

Evini Yenilemek Mi İstiyorsun?

İhtiyacın Olan Her Hizmet Armut’ta! 

görsel kaynak: pinterest.com

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Evinizin De Diyete İhtiyacı Olabilir

Evinizin De Diyete İhtiyacı Olabilir

Türkiye Özel Ders Dosyası - Bölüm 1

Türkiye Özel Ders Dosyası - Bölüm 1