Bisiklet Jantlarından Yapabileceğiniz Yaratıcı Aksesuarlar

Bisiklet Jantlarından Yapabileceğiniz Yaratıcı Aksesuarlar

Kış mevsimi, çoğu zaman evde vakit geçirmek için mükemmel bir zaman dilimi. Mevsim,  sıcacık evimizde hobilerimiz ile kendimizi yeniden keşfetme şansını da beraberinde getirebiliyor. Her biri el emeği göz nuru olan ‘kendin yap’ tasarımları, marifetli ellerden o kadar kolay çıkmasa da, bir eşyaya yeniden hayat vermek gururumuzu okşuyor çoğunlukla.

Yaratıcılık, bitmek tükenmek bilmeyen bir yön. Onu ne kadar kullanırsak, o kadar çok geliştiriyoruz. Bisiklet tekerleği ya da jantların yeniden hayat bulacağı, yaratıcılığınızı konuşturacağınız ‘kendin yap’ önerileri ile karşınızdayız.

Evinizi süsleyecek birkaç öneriyi sizler için bir araya getirdik.

Kapı süsü

Aileye yeni bir üye mi katılıyor? O zaman birbirinden renkli kapı süslerini hazırlama zamanı geldi. Renklerini ve tasarımını tamamen kendinizin seçeceği bir tasarım ile eski bir bisiklet jantı ellerinizde yeniden hayat bulabilir.

1_Kapı_Süsü_a.jpg

Bu arada çocuk odası için fikirler arıyorsanız, sitemizde yer alan iç mimar dekorasyon tekliflerine göz atabilirsiniz. Armut.com’da Baby Shower için de mutlaka gözünüze ilişecek uygun bir teklif vardır. J

1-Kapı_Süsü_b.png

Duvar  saati

“Yaşamaya zaman ayırın, zira zaman bunun için yaratılmıştır.” demiş, Alman edebiyatçı Wolfgang Goethe. Yaşamak ise bazen iki toplantı arasında derin bir nefes alıp, sakince bir çay içmek bile olabiliyor.

2_Duvar_Saati_a.jpg

Her baktığınızda zamanın nasıl aktığından öte, kendinizden bir parça bulabileceğiniz kocaman bir saat yapmaya ne dersiniz? Oturma odanız ya da mutfağınızda, açık renkli bir duvarın arkasında, akrep ve yelkovanın kırmızı dansı pek de güzel görünebilir.

2_Duvar_Saati_b.jpg

Fotoğraf Panosu

Cep telefonları ya da dijital albümler çıktığından bu yana basılı fotoğrafların hakkını veremez olduk. Ne güzeldi, oturduğumuz koltuğun ayaklarımızın henüz yere ulaşmasına izin vermediği yıllar. Dizimize koyduğumuz kocaman fotoğraf albümünün sayfalarını teker teker çevirirken, en özel anılar arasında kaybolmak.

3_Fotoğraf_Panosu_a.jpg

En sevdiğiniz fotoğraflar dijital ortamlarda değil, hep gözünüzün önünde olsun istedik. İster simetrik ister dağınık yapıştırın, bisiklet jantları, aile fotoğraflarını farklı bir yol ile sergilemek için keyifli bir araç olabilir.  

3_Fotoğraf_Panosu_b.jpg

Mobilyalar

4_Aksesuar_a.jpg

Eski bisiklet jantları bazen bir masa olarak, bazen de bir ışıklandırma sistemi olarak karşımıza çıkabilir. İç mekanın havasını değiştirecek bu yeniliği siz de deneyin. Evinizdeki ufak tadilatların ya da yeni bir taşınma sürecinin ardından kendi elinizden çıkan özgün tasarımlar ile iç mekanlarda fark yaratın.

4_Aksesuar_b.jpg

Evini Yenilemek Mi İstiyorsun?

İç Mimardan Boya Badana Ustasına Aradığın Her Şey Armut'ta!

Ücretsiz Fiyat Teklifi Al, Karşılaştır, Sana Uygun Olanı Seç

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Yatak Odası Perdesi Seçilirken Dikkat Edilmesi Gereken 5 Temel Nokta

Yatak Odası Perdesi Seçilirken Dikkat Edilmesi Gereken 5 Temel Nokta

Dekorasyona Farklı Boyutlar Kazandıran Kitaplıklar

Dekorasyona Farklı Boyutlar Kazandıran Kitaplıklar