Dekorasyona Farklı Boyutlar Kazandıran Kitaplıklar

Dekorasyona Farklı Boyutlar Kazandıran Kitaplıklar

Son zamanlarda dekorasyona farklı boyutlar kazandırmanın en işlevsel yolu kitaplıklar oldu. Kitaplıklar, işlevlerinin yanında farklı tasarımlarıyla evdeki dekorasyonu güzelleştirip tamamlar hâle geldiler.

Evinizin Dekorasyonuna farklı boyutlar kazandırabilecek kitaplıkları incelemeye başlayalım

1)Gömme Kitaplıklar
Gömme kitaplıklar, uzun zamandır hayatımızda varlığı sürdüren kitaplık modelleri olarak karşımıza çıkıyor. Bu model kitaplıklar, dekorasyona sofistike bir hâl verirken aynı zaman da kitap birikimimizi sergilememizin en güzel yollarından biri oluyor.

1e7c70ef3a6a33aed802280a6080bc82.jpg

2)Ağaç Şeklinde Kitaplıklar
Son zamanın en moda kitaplık çeşitlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Ağaç şekli insana huzur verirken mekânı da tamamen farklı bir boyuta taşıyor. Kullanılamayacak gibi görünen ölü bir köşeyi bile  canlandıracak ve kullanım kolaylığı sağlayacaktır. Bu sayede evinizin dekorasyonunu farklı bir boyuta taşırken ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.

5df65c2cdc3d55dea4e901c0db3dd43a.jpg

3)Koltuk ve Kitaplık Formunu Birleştiren Kitaplıklar
Bu tasarım rahatlıklarından vazgeçemeyen kitapseverler için birebir oluyor. Koltuğun kitaplık şeklinde kullanımı yoğun çalışma temposuyla çalışan iş hayatının yorgun kahramanlarının favori tercihlerinden olup dekorasyonda hem rahatlığı hem de görselliği hedef almaktadır. Aynı zaman da alandan da tasarrufu sağlayan bu form oldukça konforlu ve kullanışlı bir şekilde dekorasyonunuzda yer alabilir.

vieridivani.com

vieridivani.com

4)Harf Formundaki Kitaplıklar
Harf formundaki kitaplık tasarımları kişiye tamamen aidiyet duygusu veriyor. Bu formu sadece harf olarak değil de hayat  motivasyonunuzu belirleyecek bir cümle de yazılabilir. Böylelikle dekorasyonunuzla kişisel görüş ve duygularınızı bütünleştirmiş olursunuz.

7f1a62c4d681ef3e53a41c878773df98.jpg

5)Geometrik Tasarımlar
Geometrik tasarımlar odalarınıza farklı bir hava katacak. Aynı zaman da geometrik tasarım formlarının birleştirilmesiyle değişik şekiller  (robot, insan vs.) yaratmak mümkün olacaktır. Geometrik tasarımlarla kişi tamamen kendi hayal dünyasını kitaplığına yansıtmış olacaktır.

6)Hayvan Formundaki Kitaplıklar
Hayvan figürlerini genellikle ev dekorasyonunun bir parçası olarak görmeye alışmıştık . Fakat son yıllarda hayvan formunda kitaplıklar, kitaplık seçiminize yön veren alternatifler olarak ortaya çıktı. İsterseniz oturma odanızda isterseniz çocuk odasında kullanacağınız hayvan formundaki kitaplık tasarımları dekorasyonunuza bambaşka ve sofistike bir hava katacaktır.

7)Kapı Entegreli Modeller
Klasik kitaplıklara baktığımız zaman genellikle tüm duvarı kaplayacak formda olurlar. Peki ya kitaplıkların kapıları da süslediğini biliyor muydunuz?. Yanlış duymadınız eski zamanlardaki kitaplıklar geri döndü ve gene kapıları süslüyor.  Görsel açıdan müthiş bir zenginlik sunan bu kitaplık modeli kesinlikle dekorasyona bambaşka bir boyut kazandırıyor.

6f97a8a008b9d195cc36848707c27735.jpg

Sen De Yeni Bir Kitaplık Mı Yaptırmak İstiyorsun?

İşinin Ehli En İyi Özel Yapım Mobilya Ustaları Armut'ta!

Ücretsiz Fiyat Teklifi Al, Karşılaştır, Sana Uygun Olanı Seç

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Bisiklet Jantlarından Yapabileceğiniz Yaratıcı Aksesuarlar

Bisiklet Jantlarından Yapabileceğiniz Yaratıcı Aksesuarlar

Doğadan ve Huzurdan Sentezlenen Dekorasyon Tarzı: Country

Doğadan ve Huzurdan Sentezlenen Dekorasyon Tarzı: Country