Dekorasyonda Renkli Bant Devrimi

Dekorasyonda Renkli Bant Devrimi

Yaşam alanlarımızın dekoratif anlamda “iyi” görünmesini hepimiz isteriz. Bu noktada “iyi”, onu kullanan kişiye göre “dikkat çekici”, “farklı”, “pahalı”, “özgün”, “sade” gibi anlamlara gelebilir. Herkesin kendine göre bir salon, bir yatak odası ya da bir mutfak hayali vardır. Aslına bakarsanız hayalinizdeki stili yakalamak her zaman o kadar zor ya da masraflı olmayabilir. Hayatta çok büyük hayalleri gerçeğe dönüştürmenin yolu bazen çok basit yöntemlerde yatar; çözüm aslında burnunuzun dibindedir ve fark edilmek için sizi beklemektedir. Biraz yenilikçi ruh ve biraz da yaratıcı bakış açısı her şeyi değiştirebilir. İşte renkli bantlarla dekorasyonda yaratabileceğiniz harikalar tam da böylesine “basit ama etkili” sonuçları içerir.

Herhangi bir kırtasiyeden, marketten ya da internet üzerinden çok küçük bütçeler karşılığında satın alabileceğiniz rengarenk, düz ya da desenli bantlarla neler mi yapabilirsiniz. Bu bantların kullanım alanında sınır yok. Tüm insiyatif sizde ve hayal gücünüzde. İşte size ilham verecek bir kaç örnek.

shutterstock_505138099.jpg

Ne kadar da basit ve bir o kadar da kitsch! Salonunuzun herhangi bir duvarını içinizden geldiği gibi renkli bantlarla çerçevelendirebilirsiniz. Renk desen, boyut, simetri, hepsi sizin elinizde.

ev_dekorasyon

Buna ne dersiniz?

masa_bant_kaplama

Kim böyle bir masanın üzerinde çalışmak istemez ki? Aynı yöntemi dizüstü bilgisayarınızın ekran arkasında ya da telefonunuzun arka kapağında da deneyebilirsiniz. Böylece kişisel eşyalarınızı kendi stilinizde yeniden yaratıp daha da kişisel hale getirebilirsiniz.

hgtvhome.com

hgtvhome.com

Renkli bantları hemen her türlü yüzeyde kullanmanız mümkün. Mutfakta, kavanoz, bardak gibi cam eşyaların üzerinde harika neticelere ulaşabilirsiniz. Üzerinde herhangi bir desen olmayan kavonozları farklı renkteki bantlarla yeniden tasarlayıp çok şık ve hareketli kutulara dönüştürebilirsiniz. Veyahut da, özellikle plastik ya da ahşap çatal kaşıklarınızın sap kısımlarını dekoratif, renkli bantlarla yeniden kaplayarak şipşirin yeni çatal kaşık takımları yaratabilirsiniz.

redheadcandecorate.com

redheadcandecorate.com

Aynı şekilde salon ya da yarak odalarınızda vazo, abajur gibi eşyalara da kolaylıkla uygulanan renkli bantlar yepyeni el emeği aksesuarlara sahip olmanızı sağlayacak. Üzeri renkli bantlarla yeniden dekore edilen ayna çerçeveleri ise özellikle beyaz tonlarına sahip oda takımlarına taze ve hayli şık bir hava katabilirler.

tescoliving.com

tescoliving.com

Sandalye, kapı, dolap kapakları gibi objeler de renkli bant çılgınlığının yaşanabileceği diğer alternatifler arasında yer alıyor. Eğer aile bireyleri arasında bir de çocuk varsa bunlardan birini hemen sahiplenebilir.

ev_dekor
ev_dekorasyon

Ve son örneğimiz “Biraz daha cesaret!” diyenlere gelsin. Ev sizin, yaratıcılık sizin.

Unutmayın; renkli bantlar elinizdeyken evinizin her köşesi ve içindeki her obje sizin tuvaliniz.

Evini Yenilemek Mi İstiyorsun?

Boya Badanadan Dekorasyona, Yüzlerce Hizmet Veren Armut'ta!

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Ataşehir'de Konforlu, Sıcak ve Samimi Bir Daire

Ataşehir'de Konforlu, Sıcak ve Samimi Bir Daire

Evini Geri Dönüştür!

Evini Geri Dönüştür!