Ev Temizliğini Eğlenceli Hale Getirmenin 7 Yolu

Ev Temizliğini Eğlenceli Hale Getirmenin 7 Yolu

Evet biliyoruz ev işleri yapmak çoğu zaman sıkıcı. Sıkıcı olduğu için de asla bitmek bilmiyor. İşleri hem hızlı hem de eğlenceli bir şekilde yapabilmen için sana bazı önerilerimiz var. 

1. Müziksiz olmaz

source.gif

Sevdiğin müziğin tarzı hiç önemli değil, ister klasik sevin ister pop. Müzik modunu yükseltir vucuduna ve beynine dinçlik verir. Temizlik yapmak tekdüze bir iş olabilir ama şarkı söylemek, dans etmek asla değil. 

2.Temizliği egzersize çevir

Temizlik yaparken kalori yaktığınızı biliyor musun? Sürekli ayakta ve hareket halindesin ve bu hem sağlığın hem de formun için harika bir şey. Belki bir adımsayar kullanarak temizlik yaparken kaç adım attığını sayabilirsin, ne dersin?

3.İşin içine biraz oyun katsak?

Şöyle bir önerimiz var ancak öncelikle evdeki diğer bireyleri de bu oyuna dahil etmen lazım. Öncelikle her görev için bir puan belirleyin. Örneğin televizyonu silmek 3 puan, masaların tozunu almak 7 puan gibi. İşin zorluk derecesine göre bu puanları ayarlayabilirsin. Sonra temizliğe katılanlar arasından en kısa sürede en çok puanı kim toplarsa onun için bir ödül olsun.

Garanti veriyoruz, 1 gün sürecek olan işlerin hepsini 2 saatte bitireceksin :)

Temizliğe Birini Bulmakta Zorlanıyor Musun?

Saati 21 TL'den Başlayan Fiyatlarla,

Memnuniyet Garantili Temizlik Hizmeti Armut'ta!

 

4.Zamana karşı yarış!

Gözün daima saatte olsun. Tembellik yapıp uzattığını işler bil ki senin dinlenme ve eğlence zamanından gidiyor. Her iş için kendine belli bir saat belirle ve o aralıkta bitirmeye çalış.

5.Çocukları oyuna dahil et :)

Çocuklar ev işlerinde çoğu zaman bizlerden daha çalışkan ve yaratıcı. Her şeye kolay bir yöntem bulup hızlıca halledebiliyorlar. Onları ikna etmek belki biraz zor olacak ama sonunda değeceğine emin olabilirsin. Bu şekilde hem çocuklara sorumluluk duygusu aşılayacak hem de işini hızlıca halledeceksin.

6. Dizinin yeni bölümü mü gelmiş?

Sevdiğin diziyi ayaklarını uzatıp, koltuğa yayılarak izlemek elbette büyük bir keyif ancak yeterli zamanın yoksa temizliğini hallederken de izleyebilirsin. Böylece yapmak zorunda olduğun sevimsiz bir işi çok da acı çekmeden bitirebilirsin.

7. Kendine bir ödül belirle

Temizlik birçoğumuz için sevimsiz bir iş olsa da sağlıklı bir hayat sürdürebilmek için bir şekilde yapmak zorundayız. İşe koyulmak için hiçbir şekilde motive olamıyorsan kendine bir ödül belirlemeyi deneyebilirsin. Bu sevdiğiniz bir yemek de olabilir ya da uzun zamandır izlemek istediğin bir film de.

Ev Temizliği Hizmetine Mi İhtiyacın Var?

Saati 21 TL'den Başlayan Fiyatlarla,

Memnuniyet Garantili Temizlik Hizmeti Armut'ta!

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Başarımızı İki Prestijli Ödülle Taçlandırdık!

Başarımızı İki Prestijli Ödülle Taçlandırdık!

Eklektik Stil Nedir? Evimizi Dekore Ederken Nasıl Kullanabiliriz?

Eklektik Stil Nedir? Evimizi Dekore Ederken Nasıl Kullanabiliriz?