Çocukların Çizimleriyle Duvarları Renklendirmenin 5 Yolu

Çocukların Çizimleriyle Duvarları Renklendirmenin 5 Yolu

Evimizin duvarlarını çoğu zaman Van Gogh gibi Picasso gibi ünlü ressamların tablolarına ayırırız. Ama çok iyi biliyoruz ki bu tablolar çok güzel ve estetik olmalarına rağmen birçok yerde karşımıza çıktığı için bir zaman sonra gözümüzde değersizleşir ve onları duvarımızda görmek aynı hazzı vermez.

İşte bu noktada bir önerimiz var: minik yeteneklerin önünü açın! :) 

Çocukların hayal güçleri sınırsız ve onların hayal güçlerini yansıttıkları çalışmaları duvarlarımızda sergileyebiliriz. Nasıl yapılacağına dair 5 farklı yöntem derledik, gelin birlikte öğrenelim.

1. Tel levha kullanın.

Önce mümkünse duvar renginizle kontrast oluşturacak bir tel levha seçin. Boyutları tamamen zevkinize kalmış. Uygulayacağınız alana levhayı monte edin ve resimleri yerleştirin.

2. Ahşap bloklardan yardım alın.

Burada doğru ahşabı seçmek önemli bir nokta. Sunta ya da mdf gibi işlenmiş ahşaplar yerine ham tahta daha doğru bir tercih olacaktır. Bu tahtayı dilediğiniz renge boyayabilirsiniz.

3. Dijital kolaj yöntemi.

Önce ufaklığın çizimlerini fotoğraflıyoruz ve akıllı telefonumuz ya da bilgisayar yardımıyla dilediğimiz tasarımda bir kolaj oluşturuyoruz. Daha sonra oluşturduğumuz kolajı bastırıp çerceveletiyoruz ve sanat eserimiz hazır :)

4. Klasik çerçeveleme yöntemi.

Yok ben öyle dijital falan uğraşamam derseniz klasik yöntem de bir alternatif olabilir.

5. Kolay monte edilen raflardan yararlanın.

Bu yöntemi klasik çerçeve yönteminin farklı bir tarzı olarak düşünebiliriz. Sadece sergileme aşamasında duvara asmak yerine raflar üzerinde sergiliyoruz. Burada önemli nokta çok büyük çerçevelerden kaçınmak. Büyük çerçeveler genelde duvara monte olarak tercih edilmelidir.

kaynak: hgtv.com

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Temizliğe Harcadığın Zamanı Yarıya İndirecek 9 Taktik

Temizliğe Harcadığın Zamanı Yarıya İndirecek 9 Taktik

Hafta Sonu Evde Olmayan Eşine Unutulmaz Bir Sürpriz Yapan Koca Yürekli Adam!

Hafta Sonu Evde Olmayan Eşine Unutulmaz Bir Sürpriz Yapan Koca Yürekli Adam!