2019’da %65 Büyümeyle Dünya Liderliğine İlerliyoruz!

2019’da %65 Büyümeyle Dünya Liderliğine İlerliyoruz!

Başarılarla dolu bir yılı daha geride bıraktık!

Türkiye'nin en büyük hizmet platformu olarak başarı dolu bir yılı geride bıraktık. 2019’da 2.4 milyon talebe ve 472.646 hizmet veren sayısına ulaştık ve yılı bir önceki senenin de üzerinde olan %65'lik bir gelir büyümesiyle kapattık.

Yurt dışındaki teknoloji ihracatı markamız olan HomeRun ile de rekor bir büyüme gerçekleştirdik, 2020 yılında gireceğimiz yeni ülkelerle beraber Avrupa liderliği hedefine emin adımlarla ilerliyoruz.

2020’de 3 Yeni Ülke daha!

Yurtdışı markamız HomeRun’da talepler %253 büyürken, hizmet sayımız 13 kat arttı, 669 farklı katogoride hizmet vermeye devam ettik. Hizmet veren sayımız 2019 yılında %389 arttı.

Hızlı büyüme trendini sürdürerek Avrupa liderliğine yerleşme hedefimiz doğrultusunda 2020 yılında Polonya başta olmak üzere 3 yeni ülkede daha hizmet vermeye başlayacağız.

2.4 Milyon Hizmet Talebine, Yüz Binlerce Hizmet Veren

4 binin üzerindeki hizmet sayısına baktığımızda 2019 yılındaki en büyük kategoriler %29'la tadilat, %22'yle nakliyat, %17'yle temizlik ve %8'le özel ders olarak belirledik. 1 Ocak – 31 Aralık 2019 tarihleri arasındaki verilere göre, 2.4 milyon talep aldık ve 472.646 hizmet verenimizi bu taleplere yönlendirdik.

Yeni Hizmet Kategorilerimiz, Teknoloji Çağını İşaret Ediyor

2019'da yeni açılan hizmet alanlarımla, dijital dünya hızını yakalıyoruz. Geçen yılın yeni hizmetleri arasında yer alan SQL ve Python, Power BI danışmanlık ve Rhinoceros 3D modelleme özel derslerine talepler yükselişte.

Şehirli İnsanların Talepleri Farklılaşıyor

Dünya hızla değişirken, platformumuz üzerinden alınabilen hizmetlerle de günü yakalıyoruz. 2019 yılında şehirli insanların, alışılagelmişin dışında hizmetlere yönelik talepleri doğrultusunda, platformumuzun hizmet ağını genişlettik. Geçen yıl yeni açtığımız hizmetler arasında postür danışmanı, kaykay özel dersi, dövme eğitimi ve yerinde oto yıkama hizmetleri bulunuyor.

Temizlik Hizmetleri için Kapımız Çalınıyor

2019 verilerimize göre platformumuz üzerinden alınan temizlik hizmetlerinde yükseliş trendi görünüyor. Geçen yıl temizlik talebinde bulunan müşterilerimizin sayısında %68 oranında artış söz konusu iken toplam temizlik talebimiz, 298.226’ya ulaştı. Platformumuz üzerinden düzenli ev temizliği aboneliği alan müşterileriz, tek seferlik temizlik ücretleriyle kıyaslandığında toplamda 930 bin TL tasarruf ettiler.

En hızlı büyüyen hizmetlerimiz arasında Enerji Kimlik Belgesi dikkat çekti

Bir önceki yıla göre artış oranlarını incelendiğimizde en hızlı büyüyen hizmetlerimizde 31 Aralık 2019 tarihinde süresi dolan Enerji Kimlik Belgesi, pet nakil/pet taksi hizmeti, oto kuaför ve temizlik ile cilt bakımı dikkat çekiyor.

Artboard 1.jpg

Nakliye gerekiyorsa: Rahat Taşın!

Nakliye alanında özelleşen markamız RahatTasin.com ile büyüme trendini sürdürüyoruz. 2019 yılı verilerimize göre Rahat Taşın’a gelen taşınma talepleri %92 oranında artarken müşteri memnuniyetimizle %99’a ulaşarak büyük bir başarı gösterdik.

09.jpg

Talep Karşılamada Hızımıza Yetişilemiyor!

Hizmet sektörünün en güvenilir platformu olarak, hizmet ihtiyaçlarını karşılama hızımızla da şaşırtmaya devam ediyoruz. 2019 verilerine göre en hızlı teklif alan iş, 6 saniye ile matematik özel ders oldu. 4 teklifi en hızlı tamamlayan hizmet kategorimiz 18 saniye ile su tesisatı olurken, kullanıcı verilerine göre en hızlı teklif seçimi yapılan hizmetimiz 23 saniye ile kedi oteli/pansiyonuydu.

10.jpg

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Küçük Balkonlar İçin Dekorasyon Önerileri

Küçük Balkonlar İçin Dekorasyon Önerileri

Müzik Zevkini Evinde Yaşat: Reggae

Müzik Zevkini Evinde Yaşat: Reggae