Modern Bir Banyo İçin Mobilya Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Modern Bir Banyo İçin Mobilya Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Bir banyonun temiz, havadar, ferah, aydınlık olması ve geniş bir hareket alanına sahip olması çok önemlidir. Günümüz teknolojisi kullanılarak tasarlanan evlerde genel olarak çok küçük alanlar banyo olarak düşünülür ve uygulanır. Bu durum banyoların istenildiği gibi dekore edilmesinin ve istenilen banyo mobilyalarının tercih edilmesinin önüne geçmektedir.  Küçük hacimli ve geniş banyolar için mobilya seçimi dekorasyon estetiğini ve işlevselliğini doğrudan etkileyen bir konu olduğu için azami özen gösterilmesi gereklidir. Bir banyo dekorasyonunda mobilya seçimi yapılırken dikkat etmeniz gereken bir çok konu vardır.   Bu konulara azami özen göstermek ve titiz seçimler yapmak size fonksiyonel ve konforu en üst düzeyde bir banyo sahibi olma imkanı verecektir. Banyo mobilyaları seçimi nasıl yapılmalıdır sorusunun cevaplarını şu şekilde sıralayabiliriz:

1 ) Estetik tasarımlara sahip mobilyalar seçin

resim 1.jpg

Bir banyo dolabının banyoya estetik açıdan katkı sunması ve banyo dekorasyonunun daha zarif olmasını sağlaması çok önemlidir. Çok konforlu bir banyo içinde kötü tasarımlı ve işlevsiz bir dolap düşünemezsiniz. Banyonun ferahlığını ve işlevselliğini artıracak, estetik ve şıklık açısından tamamlayıcı etki gösterecek dolaplar seçmelisiniz.

2 ) Modern raf sistemlerini tercih edin

resim 2.jpg

Evinin Banyosu İçin Özel Tasarım Mobilyalar Yaptırmak Mı İstiyorsun?

İşinde Uzman Mobilya Ustaları Armut'ta!

Banyo içinde daha geniş alanlara sahip olmak için banyo dolapları yerine muhafaza alanı olarak modern raf sistemleri tercih etmelisiniz. Modern raf sistemleri; hem banyo aksesuarlarını hem de diğer kişisel eşyalarınızı muhafaza edebileceğiniz, aynı zamanda banyonuzda daha geniş alanlar oluşturabileceğiniz özel dekorasyon unsurlarıdır.

3 ) Modernizmi banyonuza yansıtın

resim 3.jpg

Banyo mobilyası seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli detay modern mobilyalar seçmek olmalıdır. Modern bir dekorasyon fikri içinde geleneksel mobilyalar hiç hoş durmayacaktır. Modernizm, banyonuzda farklı bir hava oluşmasını sağlayacağı gibi  dekoratif açıdan daha özel bir banyo dekorasyonu yapmanızı ve ferah bir banyoya sahip olmanızı sağlayacaktır.

4 ) Dekoratif aksesuarlar tercih edin

resim 4.jpg

Banyo içinde yer alacak tüm aksesuarlar özenle seçilmelidir. Çok fazla yer kaplamaması için özel raf sistemleri tercih edebilir veya katlı aksesuarlıklar kullanabilirsiniz. Canlı çiçek vazoları taşıyacak kadar sağlam aksesuarlıklar işinizi görecektir.

5 ) İşlevsel tasarımlara sahip mobilyalar seçin

resim 5.jpg

Banyo tasarımında işlevselliğe önem vermelisiniz. İşlevsel bir tasarım bir banyonun her açıdan kusursuz olmasını sağlayacağı  banyo içinde alan tasarrufu yapmanızı da sağlayacaktır. Küçük banyolar için alan tasarrufu hayati öneme sahiptir. İşlevsel bir tasarımın temeli işlevsel mobilyalara dayanır. Bu nedenle işlevsel özelliklere sahip banyo mobilyaları hayat kurtaracak öneme sahiptir.

Evinin Banyosunu Yenilemek Mi İstiyorsun?

En İyi Dekorasyon Firmaları Armut'ta!

görsel kaynak: housebeautiful.com, elledecor.com

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Evlerimizin Balkonlarını Kış Bahçesine Dönüştürüyoruz

Evlerimizin Balkonlarını Kış Bahçesine Dönüştürüyoruz

2018 Çocuk Odası Dekorasyon Trendleri

2018 Çocuk Odası Dekorasyon Trendleri