Evini Dekore Etmeden Önce Kendine Sorman Gereken En Önemli Soru: Evimde nasıl hissetmek istiyorum?

Evini Dekore Etmeden Önce Kendine Sorman Gereken En Önemli Soru: Evimde nasıl hissetmek istiyorum?

Bir sabah uyandınız ve evinizi yeniden dizayn etmeye karar verdiniz. Biraz hava değişikliği herkese iyi gelir. Kendinize sormanız gereken ilk soru şu: Evinizde tam olarak nasıl hissetmek istiyorsunuz? Mobilyalarınızı bu duygulara göre seçmek evinize bir amaç verecektir. Denemeye hazır mısınız? Şimdi gözlerinizi kapatın ve evinizde nasıl hissetmek istediğinize karar verin.Biz de size bu duyguları evinize nasıl yansıtacağınızı söyleyelim!

1.Huzur içinde yaşamak istiyorum!
İşte geçirdiğiniz yorucu bir günün ardından tek istediğiniz biraz huzursa bu tavsiyeleri uygulayarak evinizde kendinizi koşuşturmacadan kurtarabilir ve canlandırabilirsiniz. 

  • Nötr, yumuşak ve pastel renkler kullanın,
  • Düzenini her zaman koruyun, dağınıklığı minimuma indirin,
  • İlginç dokular ve güzel kokular ile duyularınızı harekete geçirin!

2.Rahatlık vazgeçilmezim!
Ayaklarınızı dilediğiniz gibi uzatıyorsanız, köpeğinizle sonunu düşünmeden koltukta oyunlar oynuyorsanız ve  kahvaltınızı yatağınızdan çıkmadan yapıyorsanız rahat bir evde yaşıyorsunuz demektir.

Eğer siz de evinizde bu şekilde davranmak istiyorsanız mükemmellikten ödün vermeniz gerekiyor. Kırılırlarsa üzülmeyeceğiniz ve bakımı kolay eşyalar ile evinizi dekor etmelisiniz.Bu nedenle antikalarınızla bir an önce vedalaşmalısınız. Böyle bir ev ilk dekore edildiğinde sizi mutlu etse de ilerleyen zamanlarda yıpranmış ruh haline bürünecek.

3.Her köşesinde yaratıcılık olmalı!

Evinizi yaratıcı ruhunuzu besleyen dekorlarla döşeyin ve böylece her adım attığınızda dünyanızı genişletin. Karalama kağıtlarınız dahil bütün sanat eserlerinizle donatarak misafirleriniz için odalarınızı gizemli bir hazineye dönüştürebilirsiniz. Seçtiğiniz parçalarla öyle bir renk uyumu yakalayın ki yeni bir akım yaratın :)
 

4.Ev mutluluk demek!

5.jpg

Mutlu olduğunuz şeylerin bir listesini yapın ve bir kaçını seçin. Onlarla evinizde bir mutluluk köşesi yaratabilirsiniz. Etrafı aile fotoğraflarınızla çevrili stil bir koltuk seçerek işe koyulabilirsiniz. En sevdiğiniz Kafka kitaplarınızın olduğu bir masa mutluluk köşenize keyifle eşlik edecektir. Arkadaşlarınız geldiğinde başucunuzdaki dekoratif gitar ile de keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Evini Yenilemek Mi İstiyorsun?

Boya Badanadan Mobilyaya, Duvar Kağıdından Parkeye Aradığın Her Hizmet Armut'ta!

 

görsel kaynak: pinterest.com
 

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Evliliğe Giden Yolda Her Adımını Planladın Mı?

Evliliğe Giden Yolda Her Adımını Planladın Mı?

Artısıyla Eksisiyle Mutfak Tezgahlarında Kullanılan 16 Farklı Materyal

Artısıyla Eksisiyle Mutfak Tezgahlarında Kullanılan 16 Farklı Materyal