Evlerin Girişini Canlandıracak 8 Yaratıcı Dekorasyon Fikri

Evlerin Girişini Canlandıracak 8 Yaratıcı Dekorasyon Fikri

İlk izlenim her şeydir! Evimize “merhaba” dediğimiz antreler, evimizin imajı için son derece kritik bir bölüm olmasına rağmen ne yazık ki dekorasyon konusunda bazen eksik kalabiliyor.

Her evin antresi farklı bir plan ve mimariye sahip olsa da mekanın olanakları ölçüsünde kullanışlı ve göze hoş gelen bir dekorasyon yaratmak mümkün.

Aksesuarlarla ilk adımda farkınızı gösterin.

Antrede aksesuar kullanılması şık bir alan oluşturmak için iyi bir fikir olabilir. Minik taburelerin üzerine yerleştirilen şık biblolarla boş köşeleri değerlendirebilirsiniz.

antre-hol-oneri

Duvar kağıdının etkisini hafife almayın.

Bir duvar kağıdı antrenizin tüm havasını değiştirebilir. Dilerseniz duvar kağıdınıza tebeşirle kendi yaratıcılığınızı da katabilirsiniz.

antre_duvar_kagidi

Minimal dekorasyonlar için aydınlatmanın gücünden yararlanın.

Evinizin dekorasyonunda minimum eşya ve aksesuar kullanmayı tercih ediyorsanız şeffaf avize tasarımlarını kullanın. Doğru avize seçimiyle hem sade hem de estetik bir antreye sahip olabilirsiniz.

antre_dekorasyon_armut

Bir aynayla antrenizin ne kadar genişleyebileceğini görün.

Büyük boy ayna kullanımı koridorun geniş ve ferah gösterecektir. Aynalar yaratıcı bir şekilde kullanıldığında yepyeni bir mekan atmosferi yaratır.

antre_ayna_dekorasyon

Hantal portmantoları unutun.

Devasa bir portmanto koyarak alanınızı daraltmanıza hiç gerek yok. Kapaksız tasarımları tercih ederek alandan tasarruf edebilir ve antrenize modern bir hava katabilirsiniz.

antre_portmanto_modern

Bir taşla iki kuş vurmak isteyenlere...

Hem rahat bir puf hem ayakkabı dolabı olarak kullanabileceğiniz tasarımlarla siz de antrenizde kullanışlı bir şıklık elde edebilirsiniz.

antre_dekorasyon_ayakkabı_dolabı

Duvarları doğru kullanmak önemli.

Duvarlar hem aksesuar yerleştirmek hem de depolama alanı yaratmak için son derece kullanışlıdır. Duvarlara bir şey monte ederken dikkat edilmesi gereken, üzerine asılanlar ile kalabalık yaratıp antereyi daraltmamaktır.

antre_dekorasyon_hol

Kullanmadığınız eşyalardan tasarım harikaları yaratın.

Son zamanların dekorasyon trendlerinden birisi de kullanılmayan eşyalardan dekoratif objeler yaratmak. Siz de kullanmadığınız eşyalarınızdan misafirlerinizi evinize adım atar atmaz hayran bırakacak tasarımlar yapabilirsiniz.

bisiklet_dekorasyon

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Kadınlardan Kadınlara...

Kadınlardan Kadınlara...

2018 Yol Harcırah Hesaplaması Nasıl Yapılır?

2018 Yol Harcırah Hesaplaması Nasıl Yapılır?