2018'De Evini Yenilemeyi Düşünenlerin Mutlaka Bilmesi Gereken 5 Yeni Trend

2018'De Evini Yenilemeyi Düşünenlerin Mutlaka Bilmesi Gereken 5 Yeni Trend

Bir yılın daha sonuna yaklaştık. Artık 2018 için gün sayıyoruz. Elbette her yeni yılda olduğu hayaller kuruyor, kendimize hedefler koyuyoruz. 

Bazılarımız da daha güzel bir evde oturmayı hayal ediyor, hatta bazılarımız çoktan evinde yapacağı değişiklikleri planlamaya başladı bile. Peki 2018'de neler trend olacak? En şık mekanlarda hangi dekorasyon öğelerine rastlayacağız? 

İşte evinizde modaya uygun ve güncel değişiklikler yapabilmeniz için 5 trend!

1. El işi duvar kaplamaları

El işi derken elbette gerçek manada el işi kaplamaları kastetmiyoruz. Bunun oldukça maliyetli olacağını hepimiz tahmin ediyoruz. Çini tarzı, işlemeli tasarımlar 2018'de oldukça yükselişte olacak. Özellikle mutfak ve banyoları ciddi bir değişime uğratacağını düşünüyoruz.

mutfak_dekorasyon
mutfak_dekor

2. Özel yapım mobilyalar

Tek tip, aynı ebat ve renklerde mobilyaların yerini evinizin boyut ve karakterine göre tasarlanmış, içinde yaşayan insanların ruhunu yansıtan mobilyalar alacak. Özel tasarım mobilyalar diğerlerine göre biraz daha masraflı olsa da hem daha uzun ömürlü oluyor hem de bizi daha mutlu ediyor.

ozel_yapim_mobilya

3. Sıradışı koltuk takımları

Neden tek tip bir takıma bağlı kalasınız ki? Farklı renkleri hatta farklı koltuk takımlarını kombinlemekten çekinmeyin. İlla yeni koltuk almanız da gerekmiyor elbette, kaplamaları değiştirebilir ya da sadece farklı yastıklar kullanarak da bir farklılık yaratabilirsiniz.

oturma_odasi_dekorasyon
balkon_dekorasyon

4. Prinç kaplama aksesuarlar

Lavabo ve banyolarda en çok kullanılan aksesuar rengi normalde gümüş gridir. Ancak 2018'de işler değişiyor ve sahneye prinç kaplamalar çıkıyor. Daha koyu rengi ve farklı dokusu sebebiyle oldukça ağır ve şık bir görüntü sağlıyor. Üstelik oldukça dayanıklı!

banyo_dekorasyon
banyo_dekorasyon

5. Çift malzemeli mutfak tezgahları

Tek düze tezgahlardan siz de sıkılmadınız mı? 2018'de yükselişte olacak bu trend tabuları yıkıyor. Özellikle ahşap mermer kombinli tezgahlar oldukça popüler olacak.

mutfak_Dekorasyon_2018

Sen De Evini Yenilemek Mi İstiyorsun?

Boya Badana Ustasından İç Mimara, Aradığın Her Türlü Hizmet Armut'ta!

Üstelik Aldığın Hizmetler Armut Garantisi Altında!

kaynak: popsugar.com

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Armut IOS Uygulaması 2017'nin En İyi Uygulamaları Arasında

Armut IOS Uygulaması 2017'nin En İyi Uygulamaları Arasında

Stil Sahibi Bir Evin Olmazsa Olmazları

Stil Sahibi Bir Evin Olmazsa Olmazları