Mutlu Bir Evden Eve Nakliyat Tecrübesi İçin Ne Yapmalı?

Mutlu Bir Evden Eve Nakliyat Tecrübesi İçin Ne Yapmalı?

Hikayesini öğreneceğim güzel bir evden eve nakliyat işine doğru Cumartesi sabahı yola koyulmak için erkenden kalktım. Malum ev taşıma işleri özellikle çalışanlar için çoğunlukla hafta sonu tatili veya trafiğin hafiflediği zamanlarda oluyor. Kimse Cumartesi sabahı bu ne enerji demesin, işin ucunda beni bekleyen, kelimenin aslında tam anlamıyla alın teri ile ekmeklerini kazanan nakliyeci arkadaşlarım ve taşınma sürecini fotoğraflamama izin veren ev sahibimiz Fatoş Hanım olunca heyecanlanmamak ne mümkün! Biraz da yetişemeyeceğim diye panik oldum laf aramızda ☺

armutcom_taşınma

Neyse evimin yakınından kalkan sarı dolmuşlara attım kendimi, istikamet Cihangir. Dolmuşa bindim, bindim ama gözünü sevdiğimin sarı dolmuşunda bir ben bir şoför oturuyoruz. Dolmadan kalkmayan sarı dolmuşları bilir çoğunuz. Beni sardı mı stres dalgaları şimdi, peşine telefonum çaldı arayan armut.com üyemiz Boss Nakliyat’tan Fatih Bozkurt. Fatih kim derseniz artık armut.com hizmet verenleri benim arkadaşlarım oldular aslında, kendisine ismi ile hitap ediyorum, yazımda da bu şekilde devam etsem sanırım bir sorun olmaz, ne ise onu konuşup yazıyoruz değil mi? ☺

Fatoş Hanım’ın nakliye işini yapan Fatih’in armut.com ile ilk tanışması bir müşterisinin boya işi için armut.com’u kullandığından Fatih’e bahsetmesi ile olmuş. Hemen siteyi incelemiş, nakliye sektörünün olduğunu görünce de kayıt olmuş. Sonra çok açık gönüllükle bana armut’a bir daha bakmadığını söylüyor. Karşısında bir armut çalışanı var ve bana bu şekilde söylüyor, evet! ☺ Velhasıl armut’u başka mecralarda ve başka müşterilerinden duymaya devam edince tekrar ilgisini çekiyor.

Daha önce kendi sitesinin reklamını yaparak internette şirketinin varlığını sürdüren Fatih, ilk başta internet üzerinde bir platform aracılığı ile iş yapmayı tercih etmediğini söylüyor. Armut’u tanıyınca ise bu fikri değişmiş, armut’ta yer almasının şirket kalitesini artırdığına inanıyor.

Armut’tan gelen işlere mümkün mertebe kendisi gidiyor, ekibin başında duruyor, iş sonrası gelen yorumları direkt referans olarak gören Fatih, yorumların hizmet veren için ne kadar önemli olduğunun ve işine iş katabilmesi açısından en sağlam reklam olduğunun farkında olduğunu aktarıyor.

Taşınma_Armutcom_2.jpg

Benimse bu nakliye işi sayesinde ekibin kalanı ile tanışma fırsatım oldu. Armut.com olarak biz de ihtiyaçlarımızı aslında armut’tan karşılıyor, ofis nakliyemizi, boyasından elektrik işlerine kadar hepsini hizmet verenlerimiz  ile hallediyoruz. Bizim de hizmet alan tarafta olduğumuz zamanlar var yani. Geçen sene ofis taşıma işimizi de Boss Nakliyat yapmıştı.

Ekibi gördüğümde bazılarını hatırladım, onlar da beni hatırlamıştı. Abla ismin neydi diye soranlar da oldu hatta ☺ Hepsi fotoğraf çekileceği için çok heyecanlıydılar. Rutin paketleme ve taşıma işlemlerini yaparken onları fotoğraflayacağımı, bana poz vermeleri gerekmediğini, işleri ne ise aynen devam etmelerini istemiştim aslında.  Heyecandan olsa gerek fotoğraf çekerken bir türlü makineye bakmamaları gerektiği konusunda anlaşamadık. Yine de epey eğlenceli ve güzel sonuçlar aldım. Çok neşeyle ve güler yüzle taşıma yapıyorlardı, hakikaten yaptıkları işten mutluydular.

Fatih’e yine aynı arkadaşlar burada dediğimde, devamlılığı esas aldığını belirtiyor. Çoğu gurbetçiymiş ve İstanbul’da yerleşik olan arkadaşlar da yine evlerine bakmak zorunda olan kişiler diyor Fatih. Yazın araç tahsis edip Şile’ye yüzmeye gidiyorlarmış hep beraber mesela. Beraber akşam yemeklerine gittiklerini, her zaman yapamasalar da ara ara motivasyon amaçlı bu şekilde vakit geçirdiklerini iletiyor. İnsanların evini taşıyarak mahremiyetlerine girdiklerini belirten Fatih, güvenilirlik için uzun yıllar aynı çalışanlar ile iş yapmanın çok daha sağlıklı olduğu kanaatinde.

Daha önce referans ve belirli noktalara verdikleri ilanlar ile iş yapan Fatih, armut sayesinde İstanbul dışına açıldığını, farklı müşterilere ulaştıklarını belirtiyor. Kendi kalıplarının dışına çıktığını, kuralları artık kendileri yerine armut’un belirlediğini söylüyor. Çünkü armut müşterilerinin birçok farklı nakliye firması ile görüşerek fiyat ve fikir alışverişinde bulunduğunu ve bu şekilde kendi şirketini iyileştirme, fark yaratma açısından neler yapabileceğini anlamasında faydası olduğunu düşünüyor. Siz de bu genç, samimi ve işini severek yapan arkadaşlar ile evinizi, ofisinizi yeni yerine taşıtmak isterseniz aşağıdaki linke tıklayarak Boss Nakliyat ‘tan direkt teklif isteyebilirsiniz .

Taşınıyor musun?

İşinde Uzman Yüzlerce Nakliye Firması Armut'ta!

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Eşim, Armut Ve Ben Mutlu Mesut Bahtiyar Yaşıyoruz

Eşim, Armut Ve Ben Mutlu Mesut Bahtiyar Yaşıyoruz

Siz De Butik Pasta Yapıp Yapıp Kendiniz Yiyenlerden Misiniz?

Siz De Butik Pasta Yapıp Yapıp Kendiniz Yiyenlerden Misiniz?