Gösterişli Mutfak Fayans Modelleri

Gösterişli Mutfak Fayans Modelleri

  • Mutfağınızı yenilediniz ancak bir eksiklik mi hissediyorsunuz?

Tezgahınız tamam ama duvarlar renksiz mi kaldı? Birbirinden güzel mutfak fayansları, dayanıklı ve kolay temizlenebilen yapılarıyla her daim şık bir mutfağa sahip olmanızı sağlayacak. Fayanslar, stilleri ve çeşitlilikleriyle mutfağınızı evinizin yıldızı yapacak.

Seramik, cam, mermer, mozaik gibi pek çok çeşidi olan mutfak fayansları; tezgahınız, dolaplarınız ve döşemenizle uyum içerisinde mutfağınıza şıklık katacak. Mutfak fayansı seçerken öncelikle bakmanız gereken noktalar ise şunlar:

Ucuz malzemeden kaçının. Ucuz malzeme zaman içerisinde yerinden oynayacak, dökülecek ve size ikinci bir masraf çıkaracaktır.

Retro, klasik ya da modern; seçiminizi yaparken fayansın mutfağınızın genel konseptine uygun renk ve desende olmasına özen gösterin.

Mutfak dolapları ve tezgah arasında yer alacak olan fayansların bu öğelerle uyumlu olup olmadığını duvara yapıştırmadan önce mutlaka görün, gerekirse değiştirin.

Sökmek yapmaktan daha masraflı olacağı için kararınızı aceleye getirmeyin. Dönüşü zor olabilir.

 

Seramik Fayans

Sırlı (parlak) ya da sırsız (mat) olarak üretilen seramik fayanslar, dekoratif, desenli ve renkli yüzeylere sahipler. Dolaplarınızın rengine ve taşıdığı çizgilere uygun olanı seçip mutfağınızı benzersiz bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

mutfak_seramik_fayans

Cam Fayans

Parlak, göz alıcı, rengarenk ve enerji dolu bir mutfak istiyorsanız, dolaplarınızla ya da tezgahınızla uyum sağlayacak cam fayanslar tam size göre. Yüzeyi gözeneksiz olduğu için temizlemesi de oldukça kolay.

cam_fayans_döseme

Traverten Fayans

Doğal, sıcak renklere sahip taş fayanslar mutfağınıza sade ve sofistike bir hava katacak. Cilalı ve mat seçenekleri bulunan traverten fayanslar, gerek renkleri gerekse dokularıyla doğanın dinginliğini evinize taşıyacak. Traverten fayanslar, dayanıklı oluşları ve doğal görünümleriyle oldukça cazip bir seçenek.

armut_fayans_döseme

Mermer Fayans

Mermer, mutfağınıza hem şık hem de doğal bir görüntü kazandıracak. Temizleme kolaylığı ve her tarza uyum göstermesiyle mutfağını yenileyen pek çok kişinin tercihi olan mermer fayans, kararsızları düşünmekten kurtaracak bir seçenek.

mermer_fayans_döseme

Mozaik Fayans

Mozaik fayansın; cam, seramik, taş ve kiremit gibi pek çok çeşidi bulunuyor. Bu çeşitlilik, mutfağınız hangi tarzda olursa olsun ona uygun bir tasarım yapabileceğiniz anlamına geliyor. Seçeceğiniz fayansın mutfak dekorasyonunuz ve özellikle dolaplarınızla nasıl bütünleşeceği ise tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış.

mutfak_mozaik_mermer_fayans

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Sizin Favori Mutfak Tasarımınız Hangisi?

Sizin Favori Mutfak Tasarımınız Hangisi?

Mutfak Tezgahı Nasıl Olmalı?

Mutfak Tezgahı Nasıl Olmalı?