1+1 Daire Nasıl Tasarlanır?

1+1 Daire Nasıl Tasarlanır?

90 metrekarelik yaşama alanı sunan bu tek yatak odalı ve banyolu daire planı; çalışmak ve dinlenmek için büyük bir alana ihtiyaç duyan çiftler ya da profesyoneller için ideal. İştah açan geniş bir L mutfak, içine rahatlıkla spor aletleri ya da gardırop benzeri eşyalarınızı koyabileceğiniz büyük bir kıyafet odası, yatak odasında küçük bir ev-ofis görünümü sağlayan çalışma alanı, çalışma masası ve çift lavabolu banyo, konforu tamamlayan öğeler. Planın geri kalanına bakacak olursak ufak bir balkona açılan süngülü cam kapılar dikkat çekiyor. Gerçekten çok hoş!

daire_planlari

Bu tek yatak odalı daire planında alan, olabilecek en iyi şekilde değerlendirilmiş. Mutfak L şeklinde tasarlanmış. Gömme dolap ve yemek odasına kolay ulaşım, daireyi gayet kullanışlı kılan öğeler. Yemek yeme alanı ile mutfak alçak bir tezgah ile birbirlerine açık hale getirilerek servis kolay hale getirilmiş.

kucuk_ev_plani

Kullanışlı bir galley (dolapların karşılıklı sıralandığı) mutfak, kiler, gömme dolap, şık bir lavabo ile tamamlanmış bir banyo ve basit fakat zekice tasarlanmış daire planı bu daireyi herkes için düşünülmüş ideal bir yaşama alanı haline getiriyor.

kullanisli_ev_planlari

Bu tek yatak odalı daire biraz sıkışık görünüyor olabilir fakat aslında çalışma alanı, depo, kıyafet odası, çamaşır odası ve konforlu bir oturma ve yemek alanı sunacak kadar geniş bir alana sahip.

kullanisli_daire_planlari

Bu dikdörtgen şeklindeki daire, ada tezgahlı L şeklinde bir mutfak, modern yatak odası ve banyo, büyüleyici bir balkon ve gardırobunuz için büyük bir alan sunuyor

1_1_daire_planlari

İlk daire olmak için ideal olan bu tek yatak odalı daire, kullanışlı bir mutfak ve banyo, konforlu bir oturma odası ve iyi güneş ışığı alan aydınlık ve geniş bir yatak odası sunuyor.

ev_planlari

Sade ve modern… Bu tek yatak odalı daire çalışmak ve dinlenmek için konforlu bir alan düşünülerek dizayn edilmiş. Yatak odası oldukça rahat ve çalışma alanı ise L şeklinde geniş masası; balkona ve banyoya kolay ulaşımı ile oldukça etkileyici.

armutcom_mimari_proje

Bekar evi ya da öğrenci evi şimdi geniş kıyafet odası, konforlu oturma odası ve modern mutfak ile çok daha iyi bir hale bürünmüş şekilde karşımıza çıkıyor.

kücük_kullanisli_ev

Kaynak: Home-Designing

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Bahçeniz İçin Birbirinden Güzel Kendin Yap Önerileri

Bahçeniz İçin Birbirinden Güzel Kendin Yap Önerileri

Epoksi Yer Kaplama

Epoksi Yer Kaplama