İzmir'de Fonksiyonelliği Ve Sıcak Detaylarıyla Öne Çıkan 2+1 Daire

İzmir'de Fonksiyonelliği Ve Sıcak Detaylarıyla Öne Çıkan 2+1 Daire

İzmir  Karşıyaka'da yer alan dairenin sahibi yalnız yaşayan 40'lı yaşlarının başında , idealist, çalışkan ve başarılı bir iş kadını. Yaşadığı bina kentsel dönüşüme girmişti. Yeni yaşam alanı hali hazırda inşa edilirken, bana ulaştı. Yaşam biçiminden ve taleplerinden bahsetti. Hayalindeki evi şöyle tanımlıyordu "Fonksiyonel, sade sıcak ve ferah."

Salonda Gri-vizon tonlarında tasarladığımız lake mobilyalara pirinc detaylar ekledik. Tv dolabının sol tarafında küçük bir okuma köşesi tasarladık.

Oturma bölümü için gri tonlarda geniş oturumlu L kanepeyi proje için özel ürettirdik. Kanepe önünde siyah metal ayaklı  beyaz mermer tablalı bir orta sehpa yerleştirdik. Meşe yemek masası üzerinde yine özel imalat  pirinç bir avize kullandık. 

SOS_Bostanlı_2+1-38.jpg

Mutfak dolapları için gri lake ve bambu kapaklar kullanmaya karar verdik. Beyaz tezgah ve beyaz seramikler, ahşap ve gri lake dolaplar arasında hoş bir geçiş sağladı. Yoğun temposu dolayısıyla çok fazla mutfakta vakit geçiremeyen ev sahibine, hem pratik kullanabileceği hem de onu mutfakta vakit geçirmeye motive edecek bir mutfak tasarlamayı hedefledik.

ev_dekorasyonu

Mutfakta 2 kişilik ufak bir oturma alanı planladık. Mutfağı daraltmadan duvara monteli yüksek bir banko ve raflar kullandık.

ev_dekorasyon_izmir

Hem misafir odası hem de hobi odası olarak fonksiyonlandırdığımız odada lake dolaplar tasarladık. Dolapların arasında yatak olabilen bir kanepe kullandık. Kanepenin arkasındaki duvarı duvar kağıdıyla kaplayıp, çerçeveler yerleştirerek hem ev sahibi hem de misafirleri için keyifli, sıcak ve samimi bir oda yarattık.

SOS_Bostanlı_2+1-02.jpg

3+1'den 2+1'e çevirdiğimiz dairede, giyinme ve çalışma fonksiyonlarını barındıracak, ebeveyn banyosu olan geniş bir yatak odası tasarladık. Evin genelinde kullandığımız nötr renkler yatak odasında da hakim.

Yatağın konumlandığı kısmın arkasında giyinme odası olarak kullanılacak bir bölüm ayırdık. Gizli bir kapı ile giyinme bölümüne geçiş yapılıyor. Odanın içinde kalabalık dolap görüntüsü yerine, ayrı bir giyinme odası tasarlamayı tercih ettik. Bölme duvar üzerinde kullandığımız çıtalar ve duvar kağıdı ile bölme duvarı dekoratif bir  görüntüye ulaştırdık.

SOS_Bostanlı_2+1-23.jpg

Evini Yenilemek Mi İstiyorsun?

En İyi İç Mimar ve Dekorasyon Firmaları Armut'ta!

Ücretsiz Fiyat Teklifi Al, Karşılaştır, Sana Uygun Olanı Seç

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Çinili Mutfaklar

Çinili Mutfaklar

Yaşam Alanı Gibi Banyolar

Yaşam Alanı Gibi Banyolar