Nakliye Alanındaki Yeni Girişimimiz "Rahat Taşın"la Tanışın!

Nakliye Alanındaki Yeni Girişimimiz "Rahat Taşın"la Tanışın!

Yeni bir eve taşınmak, heyecan verici olduğu kadar zorlu bir süreç. Nakliye, bu sürecin en yorucu noktalarından. Armut'la evden eve nakliyat alanındaki 6 yılılık binlerce taşıma tecrübemizi arkamıza alarak, Rahat Taşın'la taşınma sürecindeki sorunları teknolojiyi ve bu alandaki deneyimimizi kullanarak çözüyoruz. Pratik, hesaplı ve güvenli bir taşınma deneyimi sunarken fiyat hesaplama algoritmamız sayesinde anında fiyat ve online rezervasyon gibi ilkleri evini taşımak isteyenlerin hizmetine sunuyoruz.   

Armut'un ilk kurulduğu günden beri evden eve nakliyat en çok talep aldığımız, en önemli kategorilerimizden biri oldu. Bu alanda bilgimiz ve iç görülerimiz artıkça kullanıcılarımızın farklı ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir ürünü hayata geçirebileceğimizi ve özellikle nakliye sektörünün en büyük sorunlarından biri olan fiyat hesaplama problemini, geliştireceğimiz teknolojilerle çözebileceğimizi farkettik. 

logo_rahat_tasin

www.rahattasin.com 'da akıllı taşınma formu dolduran kullanıcılarımız evin detaylarına göre taşınma fiyatının nasıl değiştiğini anlık olarak görebiliyor. Bu şekilde tamamen şeffaflaşan fiyat alma süreci, taşınma günü herhangi bir süprize izin vermiyor. Paketleme, montaj gibi ek hizmetler ihtiyaca göre seçilerek, taşınmaya tek tıkla dâhil edilebiliyor. Üstelik, online rezervasyon 5 dakikadan kısa bir sürede tamamlanıyor ve ödeme kredi kartından taşınma gerçekleştikten sonra alınıyor. Zorlu bir eleme sürecinden geçip taşınma standartları kontrol edilen nakliyecilerle gerçekleşen taşınmalarda eşyalar maddi hasara karşı Rahat Taşın garantisiyle güvence altına alınıyor.

Türkiye Taşınma Dosyasını Yayımladık!

Bir ilke imza atarak nakliye alanında gerçek müşteri taleplerine dayanan “Türkiye Taşınma Dosyası” adlı bir rapor hazırladık.  En çok taşınma hareketliliğinin olduğu illeri, ortalama taşınma fiyatlarını, İstanbul, Ankara ve İzmir’de ilçe kırılımında taşınma hareketlerini ve taşınma alışkanlıklarımızı ayrıntılı olarak bu dosyada paylaşıyoruz.

Türkiye_Taşınma_Dosyası_Rahat_Taşın

Data ve teknolojinin verimli kullanımı üzerine kurulan iş fikri üzerinde çalışırken yapılan analizlerde Türkiye’de nakliye alanında gerçek müşteri taleplerine dayanan bir taşınma bilgisinin olmadığını fark ettik. Bu raporda;

- En çok taşınma hareketliliğinin olduğu iller

- Ortalama taşınma fiyatları

- 3. Köprü etrafındaki taşınmaların zaman içinde nasıl değiştiği

- Ankaralıların İstanbul’a taşınırken en çok tercih ettikleri ilçeler

-En çok taşınma gerçekleşen gün

gibi ilgi çekici bilgilere erişmek mümkün. Türkiye Taşınma Dosyasını İncelemek İçin Tıklayın: 

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

İzmir’de Huzur Dolu Bir Ev

İzmir’de Huzur Dolu Bir Ev

Enfes Yemekler ve Keyifli Sohbetler İçin Birbirinden Güzel Mutfak Tasarımları

Enfes Yemekler ve Keyifli Sohbetler İçin Birbirinden Güzel Mutfak Tasarımları