Dizilerdeki Evleri İnceliyoruz: Her Yerde Sen

Dizilerdeki Evleri İnceliyoruz: Her Yerde Sen

Son zamanların en beğenilen dizilerinden Her Yerde Sen, cıvıl cıvıl konusunun yanı sıra capcanlı mekanlarıyla da izleyicisini ekrana kitliyor. Selin ve Demir’in aynı evi satın almasıyla başlayan heyecan dolu hikaye, Demir’in Selin’in çalıştığı mimarlık ofisine yönetici olarak atanmasıyla bambaşka bir yöne evriliyor. İkilinin arasındaki tatlı rekabetin zamanla aşka dönüşmesini izlerken dizinin çekildiği ev ve ofisin dekorasyonuna hayran olmaktan kendimizi alamıyoruz. Yaz dekorasyon trendlerinin adeta bir sembolü olan Her Yerde Sen, iç mekanlarda gençliğin rengarenk ruhunu hissetmek isteyen herkese ilham veriyor.

Bu yazımızda dizi evleri incelemeleri serimizde bu sefer Her Yerde Sen dizisinin mekanlarını mercek altına alıyoruz. 

Dizi ve filmlere dair yaptığımız diğer ev incelemelerine de göz atmak isteyebilirsin:

Dizilerdeki Evleri İnceliyoruz: Erkenci Kuş >

Game Of Thrones Hayranları Bu Dekorasyon Fikirlerine Bayılacak >

Dizilerdeki Evleri İnceliyoruz: Ufak Tefek Cinayetler >

Her Yerde Sen Dizisi Nerede Çekiliyor?

Öncelikle herkesin aklındaki bu soruyu yanıtlayalım; kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine ulaşan başarılı Her Yerde Sen dizisi İstanbul’un Beşiktaş ve Sarıyer ilçelerinde çeşitli mekanlarda çekiliyor.

her-yerde-sen-dizisi-nerede-cekiliyor
her-yerde-sen-dizisi-ev

İşte Her Şeyin Başladığı Yer: Demir ve Selin’in Evi 

Her Yerde Sen’in hikayesinin odağında bulunan evin nerede olduğu tam bir tartışma konusu oldu. Kimilerine göre bu ev Zekeriyaköy’de iken kimileri de malum evin Kemerburgaz’da olduğunu söylüyor. Bu ilçe size bir yerden tanıdık geliyor olmalı mutlaka. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin hikayesi de Kemerburgaz’daki muhteşem evlerde geçiyordu. Bahçe içerisinde müstakil bir ev olan mekan, aydınlık görüntüsü ile iç açıyor. Amerikanvari bir mimariye sahip olan ev, dizinin dinamik kurgusu ile de oldukça uyumlu görünüyor. Peyzajıyla da dikkat çeken bu ev, şehrin içerisinde nefes alan bir görüntüye sahip.

her-yerde-sen-salon-dekorasyon
her-yerde-sen-ev-salon

Her Yerde Sen | Salon 

Selin ve Demir’in trajikomik bir şekilde ortak kullanmak zorunda kaldığı evin salonu da dekorasyonunda yenilik yapmak isteyen izleyicisine ilham veriyor. Oldukça modern bir çizgide düzenlenmiş salonun kalabalık bir dekoru, ilk başta göz yoruyor diye düşünmenize yol açabilir. Fakat doğru yerleştirilmiş aksesuarların ortamın ambiyansını nasıl olumlu bir şekilde değiştirebileceğinin başarılı bir örneği olarak bu salonu gösterebiliriz. Duvarların rengi ile birbirini tamamlayan çerçeveler, odanın keskin hatlı beyaz tekli mobilyaları ile hoş bir uyum yakalıyor. Öte yandan ortamın hakim renklerinden olan ve mutfakta da karşımıza çıkan sarı tonları, evin dışındaki genç görünümü destekliyor. Selin ve Demir’in çekişmeli ama eğlenceli hikayesinin hareketli yapısı, salonu dizayn eden iç mimarın gözünden kaçmamış olmalı.  Ayrıca salondaki hareketli avize de geometrik çizgileri tercih eden izleyicilerin dikkatini çekiyor. 

evgiriş2-noneed.png
her-yerde-sen-yatak-odası-dekorasyon
her-yerde-sen-nerede-cekiliyor
her-yerde-sen-dizisi-nerede-cekiliyor

Her Yerde Sen | Yatak Odası 

Bildiğiniz üzere evin sahibi kim olacak kavgasında Selin ve Demir’in hakimiyet kurmak için sürekli tartıştığı mekan yatak odasıdır. Hikayenin içindeki elektriğe rağmen huzur veren bir dekorasyona sahip bu odayı mavi tonları ele geçirmiş diyebiliriz. Göze ilk çarpan detay olan mavi taş duvar, önündeki yatağın nevresimleriyle beraber ortama ferah bir hava katmış. Demir’in kuralcı ve sportif kişiliğinin arka fonu olarak düşünebileceğimiz yatak odasında bulunan bej deri koltuklar ise gözü kesinlikle yormuyor. Günümüzün son trendlerinden olan ve yaz dekorasyonunun ana hatlarından biri olan alçak ve minimal yatak ise odanın sadeliğinin altını çiziyor. 

her-yerde-sen-mutfak-dekorasyon

Her Yerde Sen | Mutfak  

Sarı tonlarının hakim olduğu mutfak, evin en dinamik kısmı olarak tanımlanabilir. Oldukça modern bir tasarıma sahip mutfağın hareketli tonlarına eski tip ahşap dolaplar eşlik ediyor. Nostaljik çizgilere önem veren Demir’in gençliğini de vurgulayan farklı renklerdeki avizeler ise yine geometrik aksesuarları seven izleyicilerin ilham alabileceği tasarımlar arasında. Öte yandan kırmızı buzdolabı detayı, bu iç mekana hareketli bir hava katıyor.Ev sıcaklığını sonuna kadar hissettiren mutfak midenizi  değil belki ama gözünüzü kesinlikle doyuruyor. 

Selin’in Gizemli Odası

Dizide Selin’in herkesten gizlediği kilitli odanın kapıları aralandığında pek hoş bir görüntü ile karşılaştık. Analog fotoğrafçılığa ilgi duyanların aşina olduğu karanlık oda konsepti kullanılarak döşenmiş mekan, taş duvarları ile son dönemin modasından şaşmamış gibi görünüyor. Ahşap çalışma alanları yaratılarak odaya nostaljik bir ruh katmış olan mobilyalar, Selin’in herkesten gizlediği yanının dışa vurumu gibi duruyor. 

Her Yerde Sen | Ofis 

her-yerde-sen-ofis-dekorasyon
her-yerde-sen-ofis

Her Yerde Sen | Ana Ofis

Kaderin cilvesi Selin ve Demir’i aynı ofiste çalışmaya mahkum etmişti. Yaşadıkları evi terk etmemek için sürekli birbiriyle tartışan ikilinin hikayesi, Demir’in Selin’in çalıştığı mimarlık ofisine yönetici olarak atanması ile farklı bir yöne doğru evrilmişti. Rengarenk karakterlere sahip ofis çalışanlarının da Demir’den haz etmeyip   ‘’Opereyşın Çita’’ olarak örgütlenmesi senaryoyu daha da ilgi çekici kıldı. İşte bu gibi keyifli olayların yaşandığı ortam, bir mimarlık ofisinin namına yakışır bir dizayna sahip. Yine taş duvarların arasında geometrik masa ve sandalyeler ile karşılaştığımız Her Yerde Sen ofisi, son dönem dekorasyon trendlerini kullanarak çalışma alanlarına yepyeni bir soluk getirmek isteyenlerin mutlaka bakması gereken mekanlar arasında yer alıyor. 

her-yerde-sen-demir-çalışma-oda

Demir’in Çalışma Odası 

Demir’in kuralcı kişiliğine hepimiz aşinayız.  Ofise ilk geldiği günden itibaren çalışma arkadaşlarını çileden çıkaran Demir, bu sert yapısını odasına da yansıtmış diyebiliriz. Kahve tonlarının hakim olduğu mekanda ilk dikkat çeken detay, masanın arkasındaki pastel tonlara sahip tematik tablo. Klasik çizgide dekore edilen odanın mobilyalarında da eski tip ahşap masa ve deri siyah koltuk tercih edilmiş. Selin ve Demir’in evindeki dinamik yapıya tezatlık oluşturan ağır mobilyalar izleyicide beklenmedik bir etki yaratıyor. Nostaljiyi çalışma alanlarında yansıtmak isteyenlerin dikkatini çekebilecek bu odayı kendi ofisiniz için de tercih edebilirsiniz. 

her-yerde-sen-demiri-odasi

Her Yerde Sen | Firuze ve Leyla’nın Villası 

Dizinin en renkli karakterlerinden olan Leyla ve Firuze, adeta rüya gibi bir villada yaşıyorlar. Selin ve Demir’in hikayesinin mimarı olan bu iki tatlı cadı, hareketli kişilikleri ile izleyenleri güldürüyor. Yeniköy’deki Dr. Muvaffak Gönen Yalısı’nda çekilen Firuze ve Leyla’nın sahnelerindeki ev, güzelliği ve detaylarında kaybolmak isteyeceğiniz dizaynı ile izleyicisini büyülüyor.  

her-yerde-sen-dizisi-cekilen-yali
her-yerde-sen-dizisi-cekilen-yali

 görsel kaynak: fox

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Kitapseverler İçin Dekorasyon Önerileri | Kitap Düzeni, Kitaplık Modelleri ve Dahası

Kitapseverler İçin Dekorasyon Önerileri | Kitap Düzeni, Kitaplık Modelleri ve Dahası

Komodin Modelleri | 20 Kendin Yap Komodin Fikri

Komodin Modelleri | 20 Kendin Yap Komodin Fikri