Sana En Uygun Hizmet Vereni Seçmen İçin Armut’tan Tavsiyeler

Sana En Uygun Hizmet Vereni Seçmen İçin Armut’tan Tavsiyeler

Türkiye genelinde 2000’den fazla kategori ve 200.000’i aşkın hizmet verenimizle ne zaman bir hizmete ihtiyacın olsa yanındayız. Yaptığın her hizmet talebinde, sana ve ihtiyaçlarına en uygun hizmet verenlerden teklif almanı sağlıyoruz.

Peki aldığın teklifler arasından hangi hizmet vereni, nasıl seçeceksin? Doğru bir karşılaştırmayı nasıl yapacaksın? Bu yazımızda doğru teklif seçimi için birkaç tavsiye vermek istedik.

armut_teklif_secme

Fiyata değil tekliflerin içeriğine odaklan.

En başta fiyata değil gelen tekliflerin içeriğine odaklan. Fiyatı yüksek diye elediğin bir teklifte kaliteli bir hizmeti kaçırıyor olabilirsin. Gelen tekliflerin hepsini dikkatlice oku, talep ettiğin her şeyin teklifte bulunduğundan emin ol. Kullanılmasını istediğin bir malzeme, işin belli bir gün veya saatte yapılması ya da işin toplam süresi gibi detaylara talebinde yer verdiysen gelen tekliflerin bu kriterleri doğru şekilde karşılayıp karşılamadığını kontrol et.

Eğer kriterlerini karşılamayan bir teklif varsa ön eleme yapabilir veya teklif sahibiyle iletişime geçip tutarsızlığın neden kaynaklandığını sorabilirsin.

Hizmet veren profillerini incele, gerçek müşteri yorumlarını oku.

Sonraki aşamada teklif sahiplerinin profillerini tek tek incele. Hizmet veren kişi veya firmalar profillerinde kendileriyle ilgili açıklayıcı bilgiler paylaşıyor. Teklif verenin ne kadar tecrübeli olduğunu, önceki işlerinden nasıl yorumlar aldığını bu şekilde görebilirsin. Unutma Armut'tan daha önce hizmet almış binlerce kişi, profesyonellerin profillerinde yorumlarını paylaşıyorlar. Referans birçok işte olduğu gibi en önemli karar kriterlerinden olacak. 

Ayrıca bir çok hizmet verenlerimiz önceden yaptığı işlerin fotoğraflarını profillerinde yayınlıyor. Onları da mutlaka incele, son kararını verirken oldukça faydalı olacaktır.

Hala yerine oturmayan taşlar mı var?

Hangi sebeple olursa olsun, fiyat olabilir, iş ile ilgili bir detay olabilir, teklif sahipleriyle iletişime geçmeye çekinme. Onlara mesaj atabilir, telefon edebilir, görüşmeye çağırabilir ve pazarlık edebilirsin. Özellikle belirli kategorilerde, mutlaka işten önce hizmet verenin keşfe gelmesini tavsiye ediyoruz. 

armut_com_teklif

Ve mutlu son..

Bütün teklifleri değerlendirdin ve kararını verdin. Sonrasında talep sayfandan çalışmak istediğin teklif sahibini ‘Teklif Seç’ butonuna tıklayarak sisteme kaydet.

Unutma! Gönül rahatlığıyla hizmet alabilmen için Armut üzerinden teklif seçiminde bulunduğun işler 2.000 TL’ye kadar Armut Garantisi* kapsamında olacak.

 

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Zebra Perde Nasıl Temizlenir?

Zebra Perde Nasıl Temizlenir?

Neden Personal Trainer (PT) İle Çalışmalıyım?

Neden Personal Trainer (PT) İle Çalışmalıyım?