Dizilerdeki Evleri İnceliyoruz: Sadakatsiz

Dizilerdeki Evleri İnceliyoruz: Sadakatsiz

Senaryosu ve oyuncularıyla birlikte hakkında çokça konuşturan Sadakatsiz dizisi televizyonun popüler yapımlarından. Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk gibi başarılı isimlerden oluşan bir kadroyla çekilmiş yapımda bir başka dikkat çeken unsur da ev dekorasyonları ve beğenilen sahne tasarımları. Dizi evlerini incelediğimiz bu yazı serimizde sizler için sevilen dizi Sadakatsiz’in sahne dekoruna dahil olmak istedik.

Dizilerdeki Evler: Masumlar Apartmanı >

Dizilerdeki Evleri İnceliyoruz: Bay Yanlış >

Dizilerdeki Evleri İnceliyoruz: Yasak Elma >

Sadakatsiz Dizi Konusu

Orijinalde İngiliz yapımı Doctor Foster dizisinden uyarlanmış olan dizi adından da belli olduğu üzere bir aileyi yıkan sadakatsizlik olaylarını temel almaktadır. Asya (Cansu Dere), bir çocuğu ve mimar olan eşi Volkan (Caner Cindoruk) ile mutlu bir hayat yaşamaktadır. Özel bir hastanede başhekim olan Asya, herkesin özendiği ve imrendiği bir hayatı yaşarken beklemediği bir şekilde eşi Volkan’ın kendini yaşça genç bir kadın olan Derin (Melis Sezen) ile aldattığını öğrenir.

Herkesin birbirini tanıdığı Tekirdağ’da yaşayan Asya, bu durumdan en son kendinin haberdar olduğunu öğrenince sadece eşinden değil, aynı zamanda da arkadaşlarından da intikam almak ister. Kendi ayakları üstünde duran güçlü bir kadın rolünü oynayan Asya, bu süreçte çocuğunu da güvende tutmaya çalışır. Dikkatleri çeken bu senaryoda olayların geçtikleri evleri inceleyeceğimiz listemize geçebiliriz.

Asya’nın (Cansu Dere) Evi

Bir başhekim olsa da yoğunluğuna rağmen ailesiyle zaman geçirmeyi seven Asya, evine de özen göstermekte ve şık bir atmosferde yaşamaktadır. Evindeki modern dekorasyonla birlikte ailenin bir arada görünebileceği bir yapıya sahip. Amerikan mutfaktan oturma alanının gözüktüğünü ve ailenin hep birlikte zaman geçirebildiği görülebiliyor.

sadakatsiz-dizisi-asyanın-salonuü-ev-dekorasyonu

Bunun dışında duvarları süsleyen tablolar ve fotoğraflar anılarla beraber sanatın da bu evle uyumunu ortaya seriyor. Aynı zamanda kullanılan renklere uygun bir şekilde seçilen eserler dikkat çekiyor.

sadakatsiz-dizisi-asyanın-evi-ev-dekorasyonu-4.jpg

Sakin ve huzurlu bir akşam saati için şöminenin tadını çıkarırken kitaplığın önündeki berjerler ile oluşturulan oturma alanı da keyifli mekan kurgulanmış. Hoş sohbetlerin gerçekleşebileceği bu dekorasyon alanı Asya karakterinin disiplinli ve tutarlı duruşuna paralellik gösteriyor.

sadakatsiz-dizisi-asyanın-salonu-ev-dekorasyonu.jpg

Asya’nın yatak odasını incelediğimizde renkli ve dokulu bir duvarı görebilmektesin. Yatak odasını özgün hale getiren bu tasarım detayları da Asya’nın dizi boyunca sergilediği asaletli duruşu yansıtmakta. Bunun yanı sıra Asya’nın giyinme odası da göz kamaştırıcı.

sadakatsiz-dizisi-asyanın-evi-ev-dekorasyonu-6.jpg
sadakatsiz-dizisi-asyanın-evi-ev-dekorasyonu-5.jpg

Volkan’ın ve Derin’in Evi

Bir mimar olan Volkan (Caner Cindoruk) Tekirdağ’daki evini de mesleğine yaraşır bir görünümde tasarlamış. Modern bir yapıya sahip olan evin havuzlu ve yeşil bahçesi de tam olarak çocukların keyifli şekilde oynayabileceği şekilde tasarlanmış.

sadakatsiz-dizisi-volkanın-evi-ev-dekorasyonu-3

İç dekorasyonunda etnik sembollerin bulunduğu mobilyalar görünmekte. Bu bir moda tasarımcısı olan Derin ve mimar olan Volkan’ın tasarımcı kimliklerini ortaya koyan bir değer olmuş doğrusu. Modern çizgilerin yanı sıra zenginliklerini gizlemekten çekinmeyen çiftin evinde altın varaklı birimler de göze çarpıyor.

sadakatsiz-dizisi-volkanın-evi-ev-dekorasyonu
sadakatsiz-dizisi-volkanın-evi-ev-dekorasyonu-2

Evlerinde tüm ailenin geniş şekilde oturup yemek yediği ve ailecek sıcak sohbetler edebilecekleri bir masa bu evin önemli noktalarından. Tartışmaların yapıldığı masa konum olarak güneşi rahatça alabilen bir konumda bulunmakta.

sadakatsiz-dizisi-volkanın-evi-ev-dekorasyonu-5

Çiftin evinde yaşayan küçük ve sevimli kızlarının odası oldukça tatlı şekilde dekore edilmiş. Açık renklerin baskın olduğu odada pek çok pelüş oyuncak bu odanın en hoş parçalarından diyebiliriz. Doğal ışıkla güzelce aydınlanan oda içinde bulunan ebeveyn koltuğu da masal okumak için sevimli bir köşe oluşturmuş.

sadakatsiz-dizisi-volkanın-evi-ev-dekorasyonu-4

Asya’nın evindeki yatak odasında bulunan giyim bölümünün bir benzerinin de Derin’in evinde bulunması dizide dikkatleri çeken detaylardan biriydi.

sadakatsiz-dizisi-volkanın-evi-ev-dekorasyonu-6

Bahar’ın Evi

Asya’nın kapı komşusu ve Volkan’ın da çocukluk arkadaşı olan Bahar, Asya’nın evinin yapısal bir kopyası olsa da farklı bir temada dekore edilmiş. Karakter olarak daha çocuksu bir yapısı olan Bahar’ın evinde baskın olan sıcak renkler hemen göze çarpıyor. Sadece duvar kağıdı olarak değil, aynı zamanda tablolarda da var olan bu canlı ton aynı yapının farklı şekilde dekore edilebileceğini de bizlere gösteriyor.

sadakatsiz-dizisi-baharın-evi-ev-dekorasyonu
sadakatsiz-dizisi-baharın-evi-ev-dekorasyonu-2

Gönül ve Haluk Güçlü’nün Evi

Tekirdağ’ın eski belediye başkanı olan Haluk Güçlü ve eşi Gönül Güçlü, Derin’in ebeveynleridir. Zenginlikleri tüm cemiyet tarafından bilinen Güçlü ailesi evlerinin dekorasyonunda da bunu açıkça göstermektedirler. Geniş bir alana sahip olan bu evde tavan alçak olduğu için alanın genişliğini bakış olarak artırmakta.

sadakatsiz-dizisi-gönül-güçlü-evi-ev-dekorasyonu-

Klasik detaylara sahip bu ev dekorasyonunda bir nevi gösterişi de görebilmekteyiz. Evin içinde bulunan geniş oturma alanı misafirlerini ağırladıkları bir alan olduğu için açık tonlarla birlikte fazlasıyla rahat görünmekte. Bunun yanı sıra özellikle tavanda bulunan üç boyutlu dekor detayları gözden kaçmıyor.

sadakatsiz-dizisi-volkanın-evi-ev-dekorasyonu
sadakatsiz-dizisi-volkanın-evi-ev-dekorasyonu

Görsel kaynak: kanald.com.tr

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Antreni Yenileyerek Evine Yepyeni Bir Soluk Getirmeye Ne Dersin?

Antreni Yenileyerek Evine Yepyeni Bir Soluk Getirmeye Ne Dersin?

Püf Noktalarıyla Rulo Çim Uygulaması

Püf Noktalarıyla Rulo Çim Uygulaması