Ev Turu - Bir İç Mimarın Büyüleyici Evi

Ev Turu - Bir İç Mimarın Büyüleyici Evi

Eğer evine bir iç mimar esintisi girmişse, gerçekten inanılmaz bir uyum ve muhteşem sonuçlar elde edebilirsiniz. Öte yandan bir iç mimarın kendi evini nasıl tasarladığını incelerseniz, hayret uyandırıcı güzelliklere hazır olmanız gerekir. Bir iç mimar olan Elizabeth Law, her bir detayının enerjik, stilistik ve bir öykü barındırdığını söylediği tamamen kendi tasarımlarından oluşan evinin kapılarını aralamış. Tasarımlarını biz çok sevdik, bizimle bir iç mimarın klasik ve dingin ev turuna çıkmaya hazır mısın?

ev turu
ev turu

Yaratıcılığın kokusunun çok rahat alındığı bu evde, ağırlıklı olarak dinlendirici beyaz ve fildişi tonları kullanılmış. Materyal olarak ise gözü çok yormayan, oldukça fonksiyonel ve modern çizgilerle tasarlanmış ahşap, metal ve cam uyumu direkt göze çarpıyor. Batı Hollywood’da yer alan bu ev, doğal materyallerin katkılarının yanı sıra güzel el yapımı objeler ve dekorasyon tasarımlarıyla özgünleşmiş.

ev turu

Dokuya uygun sıcak dokunuşlar o kadar hoş durmuş ki, bu dengeyi ustaca kurmak gerçekten zor olduğu için iç mimarın yeteneklerini evde açıkça görmek mümkün. Elizabeth Law’ın kendi tasarım estetiğini nasıl tanımladığı sorusu sorulduğunda, hemen her yerde bir miktar değiştiğini çünkü her mekanın kendisine özgü bir enerjisinin, hikayesinin ve içinde yaşayanların tarzının olduğunu belirtmiş.

Evini Yenilemek Mi İstiyorsun?

İhtiyacın Olan Tüm Hizmetler Armut’ta!

Ücretsiz Fiyat Teklifi Al, Karşılaştır Sana Uygun Olanı Seç!

görsel 4.jpg

Görünüşe göre kendi evi de tam olarak modern bir dinginliğin ve dışarıdaki her stresi geride bırakarak dinlenilebilir bir ev.

Bolca ışık alan bu ev için beyaz tonun kullanılması daha da aydınlık ve ferah bir alan oluşturulmasını sağlamış. Bununla birlikte geniş siyah ferforje görünümlü pencere çerçevesi tercihi de evi karanlığa boğmanın aksine metal geçişlere uyum sağlamış.

ev turu

Evdeki kapının ahşap ve metal karışımlı bir görüntüye sahip olması da, girişten itibaren evin dekorasyonu hakkında bilgi veriyor. Pencere detaylarından itibaren diğer metallerle uyumun yanı sıra, ahşap kapı ve buna uyumlu şömine de, modern stilde kesilmiş mobilya ayakları ve diğer ahşap geçişler ile muhteşem bir uyum içerisinde.

ev turu
ev turu

Evin dekorunda çok renkli koltuklara yer verilmeyişi de yine bu birlikteliğin göz yorucu olmasından ziyade huzur verici bir uyum yaratmasına fırsat vermiş.

Evin girişinden itibaren başlayan bu uyum; mutfakta, yatak odasında, dinlenme köşesinde, salonda ve en nihayetinde bahçe dekorasyonunda dahi bütünlük içerisinde sürdürülmüş.

görsel 18.jpg
ev turu

Evi hareketlendiren objelerin ahi el yapımı olup tasarım ürünlerinden oluşması da eve özgün ve özgür bir ruh kazandırmış. Eğer senin de zevkin bu iç mimarın stiliyle uyuşuyorsa, ev turundaki güzel detayları kendi evinde uygulayabilirsin!

Evini Yenilemek Mi İstiyorsun?

İhtiyacın Olan Tüm Hizmetler Armut’ta!

Ücretsiz Fiyat Teklifi Al, Karşılaştır Sana Uygun Olanı Seç!

 

görseller: lonny.com

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Ev Turu - Taş Örgülü Çiftlik Evi

Ev Turu - Taş Örgülü Çiftlik Evi

Evde Konforlu Bir Çalışma Alanı Nasıl Yaratılır?

Evde Konforlu Bir Çalışma Alanı Nasıl Yaratılır?