Antreleri Güzelleştirecek 20 Dresuar Modeli

Antreleri Güzelleştirecek 20 Dresuar Modeli

20 Dresuar Modeli

Evine girdiğinde ortamın enerjisi yüksek olsun istersin. Bunun için antreni biraz renklendirmeye ne dersin? Dresuarlar, evlerin girişlerini süsleyen, hatta evin geri kalan dekorasyonu ve zevkiyle ilgili bize bilgi veren küçük ama önemli mobilyalardır. Bu yazımızda, birbirinden farklı dresuarları ve onların nasıl parçalarla kombinlendiğini anlatarak hollerinize ilham vermek istedik.

1.     Geometrik ayaklar: Sade, modern ve metal şıklığına bürüdüğünüz bir eviniz mi var? Bu minimal dresuar zevkine hitap ediyor olabilir. Çok basit ama bir o kadar da şık olan bu modelin üzerine anahtarlarını koyabileceğin şık bir kutu ve bir sevdiğinden aldığın beyaz orkideyi eklemek nasıl olurdu?

dresuar1.jpg

2.     Dar girişlere aynalı model: Holün dar ve karanlıksa, kesme aynalarla bir duvarı kaplayabilir ve önüne hem çok yer tutmayacak hem de fazla göz yormayacak düz bir dresuar ekleyebilirsin.

dresuar2.jpg

3.     Küçük ve farklı bir model: Dresuarın çok yer kaplamasını istemiyorsan, küçük çözümlere şık bir dokunuş ekleyebilirsin. Bu formda metal hatta altın renkli ayaklarla hem modern hem de klasik bir görüntü yakalaman mümkün, şıklığı ön plana çıkarmak için sade bir ayna ve sade çiçek eklemeleri yapabilirsin.

4.     Ahşap ve kullanışlı: Doğal görünümler seviyorsan tercihini bu modellerden yana yapabilirsin. Küçük çekmecelerle her bir aile bireyine minik alanlar yaratmaya ne dersin?

dresuar4.jpg

5.     Görkem sevenler için: Antika severler için harika bir seçenek olabilir. Yaldızlı, el oyması bu model, mermerin sadeliği ile hatlarını yumuşatırken ihtişamlı çerçeve ile iddiasını koruyor.

Beğendiğin Model İçin Armut’taki Özel Mobilya Ustalarından Ücretsiz Fiyat Teklifi Alabilirsin!

6.     Ahşap ve metal kombinasyonu: Firkete ayaklı ahşap mobilyaların varsa, evde bütünlüğü sağlamak için bu minimal modelleri tercih edebilirsin.

dresuar 6.jpg

7.     Eskitilmiş renkli klasik dresuaarlar: Ahşap materyalleri boyayarak dönüştürmeyi biliyorsun. Eskitme şeklinde dresuarını soğuk renklere boyayarak evine yeniden kazandırabilirsin.

dresuar7.jpg

8.     Kontrast görünüm: Yine aynı şekilde eski antika dresuarını canlı bir renge boyadıysan, arka fonla biraz oynayarak dresuarını öne çıkarabilirsin.

9.     Şıklık detayda: Modern bir evin varsa, seçimini fazla göz yormayan, siyah bir aynayla kombinlenmiş bu modelden yana kullanabilirsin. Geometrik kesimiyle evine farklı bir hava katacağına eminiz.

dresuar9.jpg

10.  Sade ve özenli: Özellikle açık renk duvarlarla ahşap materyaller oldukça güzel duruyor. İnce metal detaylar şıklık kazandırırken dar enli bu dresuarı bakır ve seramik objelerle canlandırabilirsin.

dresuar10.jpg

11.  Canlılık severler için: Evim farklı ve canlı olsun diyorsan, pop renklerle girişinin enerjinisi yükseltebilirsin. Bu kapaklı dresuarlar kendi eşyalarını toparlaman için sana güzel bir depo alanı da olacaktır.

dresuar11.png

12.  Stil sahiplerine: Hepsi bir arada ama oldukça stil sahibi. Farklı akımları zevkli bir şekilde kombinlemeye ne dersin?

dresuar12.jpg

13.  Sandıklar değerlensin: Eski çeyiz sandıklarını da girişte dresuar olarak kullanabilirsin. Dev bir ayna, kurumuş dallar ve romantik mumlarla evin girişinde harika bir görünüm elde etmen mümkün.

14.   Alanı genişlet: Yine aynalı bir duvarla alanını genişletebilirsin. Göz yormayan ama bir o kadar da şık ve basit bu dresuar modeli de evinde kalabalık yaratmanıengelleyecektir.

dresuar14.jpg

15.  Hasır ve ahşap kombini: Geniş bir holün varsa, açık renkli ahşap bir dresuar kullanabilirsin. Ayrıca alt kısmına hasır sepetler ekleyerek daha soft bir geçiş ve depo alanı yaratmak da elinde. Elbette onlara uygun aksesuarlarla aynanın önünü zenginleştirebilirsin.

dresuar15.jpg

16.  Telli dolaplar: Belki evinde değerlendirilmeyi bekleyen eski bir telli dolap vardır. Onu elden geçirip yeniden cilalayarak çok modern ve farklı bir dresuar elde etmen mümkün.

dresuar16.jpg

17.  Canlı ve farklı: Yine dresuara ayıracak çok yerin yoksa, çok basit bir ahşap dresuarı renkli bir abajurla, parlak bir aynayla ve çini küplerle sıra dışı bir hale getirmen mümkün.

dresuar17.jpg

18.  Basık sevmiyorsan: Alan dar olsa da, minik dresuarının boyunu yükseltebilir, ona farklı bir ayna ve sarı kuru dallarla adeta vitrin şıklığı sağlayabilirsin.

dresuar18.jpg

19.  Doğal kombin: Bambu dresuara ne dersin? Cam kapaklarla içine denizden esinlenilmiş objeleri yerleştirebilir, farklı bir ayna dizaynıyla yaz havasını girişte hissedebilirsin.

dresuar19.jpg

20.  Uzun vazolar, uzun aynalar: Minimal ve detay severler için güzel bir fikir... Parlak ayaklı yüksek dresuarları uzun ve basit desenli sade aynalarla kombinleyerek evin genel rengini taşıyan uzun ve sade bir vazo ile girişe renk katabilirsin.

dresuar20.jpg

En İyi Mobilya Ustaları Armut’ta

Ücretsiz Fiyat Teklifi Al, Karşılaştır, Sana Uygun Olanı Seç!

 görsel kaynak: pinterest.com

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

İnternet Reklamları Artık Vergi Kapsamında

İnternet Reklamları Artık Vergi Kapsamında

Balkonlar İçin Büyüleyici 25 Kış Bahçesi Modeli

Balkonlar İçin Büyüleyici 25 Kış Bahçesi Modeli