İçinde Yaşama Hayallerine Daldıran 12 Şık Loft Daire

İçinde Yaşama Hayallerine Daldıran 12 Şık Loft Daire

Loft daireler, hayatımıza Amerikan tipi residence kültürüyle yeni giren ancak kısa sürede sevilerek benimsenen yeni bir daire biçimi. Özellikle yeni nesil inşaatçılıkla birlikte çok fazla sayıda lüks loft daire inşa edilmeye başlandı. Bu evlerdeki temel mantık, geniş mekanlarda en az sayıda duvar kullanılarak dev camlarla geniş, kullanışlı ve aydınlık mekanlar elde etmek. Loft daireler iç dubleks halinde olduğu gibi tek daire olarak da inşa edilmiş olabilirler. Bu yazımızda, loft daire sevenler için 12 farklı örnekte loft şıklığına göz atarak sizlerin de evlerinizin dekoruna ilham olabilecek dairelere bakmak istedik.

 

1.png

1)     Kitap kurduysanız, bu ev tam size göre. Geniş tavanı sayesinde bir asma kat oluşturarak loft dairenizde dev bir kütüphane edinebilirsiniz. Ayrıca alt tarafını çalışma odası, kalan alanı ise dinlenme ve yatak odası şeklinde bölerek huzurlu ve konforlu bir alan yaratabilirsiniz.

2.jpg

2)     Endüstriyel tasarımları seviyorsanız, evinizin dekorlarını bu tarzda seçebilirsiniz. Geniş ve güzel bir pencerenin etrafını spot ışıklarıyla aydınlatıp, antik eşyalar ve deri detaylar ile metalik tonları bir araya getirerek evinize şehir rüzgarını taşıyın!

3.png

3)     Loft dairelerin çatı kısımları genellikle yatak odalarına ayrılır. Siz de böyle bir tercihte bulunacaksanız, çatınız betonarme de olsa ahşap ya da taş görünümlü plakalarla kaplatarak ve terasınızı yeşilliklerle süsleyerek doğal bir çiftlik evi görünümü yakalayabilirsiniz. Bu görünüm yatak odanıza ve giyinme odanıza huzur katacaktır.

4.png

4)     Çocuk ruhlu ama bir o kadar da modern bu tasarım, gerçekten de bir oyun parkını hatırlatıyor. Eviniz genişse ve siz de salıncak sevdalısıysanız, tavana monte edeceğiniz dev salıncağınız, rahat mobilyalarınız ve uçuş uçuş tüllerle çevrili yatağınızla dairenizin keyfini çıkarın.

5.jpg

5)     Geleneksel dekorları seviyorsanız, dairenizi bu şekilde hazırlayabilirsiniz. Doğal görünümlü yer kaplamalarının üzerine birkaç yeşillik, minder ve konforlu koltuklar ekledikten sonra rafları geleneksel örtüleriniz, kilimleriniz ve kitap raflarınızla renklendirebilirsiniz. Üst kattaki özel alanınızı da yine salaş örtülerle kapatarak huzurlu ve bol ışıklı bir alan oluşturabilirsiniz.

6.png

6)     Bu ev de yine şehir hayatının lüks evlerine bir örnek olarak gösterilebilir. Sade mobilyalarınızı farklı metalik renklerdeki sandalyeler ve göz yormayan ama şıklığıyla da ön planda kalan dev aksesuarlarla kombinleyebilirsiniz.

7.png

7)     Sadeliğe biraz da romantik bir hava katmak isterseniz, loft dairenizi modern mobilyalarla döşedikten sonra pastel renkli örtüler, şömine köşesi ve uzun mumlarla süslü şamdanlarla süsleyerek romantik ve sıcak bir görünüm sağlayabilirsiniz.

7.png

8)     Film ya da dizi tutkunuz varsa, büyük dairenizi hobiniz için bir avantaja dönüştürebilirsiniz. Akıllı dairenize, yüksek teknolojiyi taşıyarak yatak odanızı yeniden tasarlayabilirsiniz.

8.png

9)     Gün batımı en güzel bizim terasta yaşanır diyorsanız, bu manzarayı dekorasyonla daha da büyüleyici bir hale getirebilirsiniz...

9.png

10) Bilindiği üzere bu sene egzotik dekorlar ve zigzag desenli aksesuarlar çok moda. Geniş ve huzurlu loft dairenize bu türlü dokunuşlar yaparak sade ve bir o kadar da modern bir salon elde edebilirsiniz.

10.jpg

11) Klasik avizelerden ve lüks görünümlerden hoşlananlar, loft dairenin yüksek tavanlarını görkemli avizeler ve dökümlü perdelerle tamamlayarak etkileyici alanlar yaratabilir.

11.jpg

12)Dairenizde katlanabilir camla kaplı dev bir alanınız varsa, daha fazla ışıldamak için camlı ve aynalı mobilyalar kullanarak açık renkli kumaş ve yer döşemeleri tercih edebilirsiniz. Böylece şehrin renginin evinizin içine girmesini sağlayabilirsiniz.

12.jpg

Evini yenilemek istiyorsan Armut'tan ücretsiz teklif alabilir, beğendiğin hizmet verenle çalışabilirsiniz! 

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

En Popüler 14 Ev Dekorasyonu Akımı

En Popüler 14 Ev Dekorasyonu Akımı

Armut Hizmet Veren Hikayeleri - 3

Armut Hizmet Veren Hikayeleri - 3