Keyfinize Keyif Katacak Televizyon Üniteleri

Keyfinize Keyif Katacak Televizyon Üniteleri

Evinizde hem konfora hem de görselliğe önem verenlerdenseniz, yorucu geçen bir günde bir an evvel kendinizi televizyonun karşısındaki rahat koltuğunuzda bulmayı hayal ediyorsanız, salonunuzu kalitesini arttıracak, zevkinizi katlayacak televizyon ünitelerine bir göz atmalısınız. Salonunuz zamanın gerisinde kalmasın! Modern televizyon üniteleri aradığınız değişikliği size sunacak, salonunuzun havasını değiştirerek evinize şık bir hava katacak.

Televizyonlar plazmaya dönüp hafiflediğinden beri televizyon üniteleri de şık ve estetik bir görünüme büründü. Nasıl bir model televizyon ünitesine sahip olacağınıza karar veremediyseniz, gelin modellerden örnekler sunarak sizlere yardımcı olalım.

Ceviz, meşe ürünler:

Evinizde klasik bir hava essin istiyorsanız, salonunuzda natürel tonları tercih ediyorsanız ceviz ya da meşe ürünler tercihiniz olabilir. Ceviz ya da meşeden yapılmış televizyon üniteleri, odada bulunan başka renk ve modeldeki mobilyaların yanında dikkat çekmezler, evinizdeki diğer tasarımlara ayak uydururlar. Ceviz ya da meşe ürünler, beyaz renk çoğunlukta olmak üzere kimi zaman başka renklerle kombine edilmiş şekilde de karşınıza çıkabilir. Klasik tarzdaki bu ürünler kimi zaman cam kapaklı vitrinler ile kombine şekilde satın alınabilir. Şıklığa önem verenlerdenseniz led aydınlatmalı, cam vitrinli ürünler ilginizi çekebilir.

tv_ünitesi

Modern tasarımlar:

Gençlerin ve kendini genç hissedenlerin tercih ettiği televizyon ünitesi modelleridir. Daha çok kırmızı, beyaz ya da siyah tonlar kullanılarak parlak suntadan tasarlanır. Parlak renklerin birbirleri ile kombine edildiği renkli tasarımlar (siyah ile kırmızı, beyaz ile kırmızı gibi) dikkat çeker. Raf setleri ile satılanlar olduğu gibi vitrinli ya da sehpalı olanları da vardır. Amortisörlü düşer kapaklı tasarımlar size kolaylık sağlarken ve bilye raylı çekmeceli olanları yer tasarrufunuza katkı sağlar.

televizyon_üniteleri

Dinamik tasarımlar:

Dinamik tasarımlı televizyon üniteleri çok amaçlıdır. Dışarıdan televizyon sephası gibi görünen bir mobilya dolap görevi görebilir. Ardında panel olmadan üretilen bu modeller sayesinde televizyonunuzu istediğiniz şekilde yerleştirebilir, rafları ve boş alanları dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Demonte şekilde evinize gelen televizyon ünitesini monte ederken dolapların yerlerini değiştirebilir, zevkinize göre kendi tasarımınızı oluşturabilirsiniz. Yine bu ürünlerde de farklı renk seçenekleri bulunmaktadır. Parlak suntadan üretilebileceği gibi, meşe ya da cevizden yapılmış olanlarına da rastlanabilir.

tv_ünitesi_modelleri

Siz de çeşitli televizyon ünitelerinden beğendiğiniz modelleri seçerek oturma odanızı hem daha keyifli hem de daha kullanışlı bir yaşam alanına çevirebilirsiniz. Modern tasarımlardan, yenilikçi yaklaşımlardan, modern dokunuşlardan kaçınmayın. Oturma odanızı hakkettiğiniz konfor ile donatın, sevdiklerinize ve kendinize ayırdığınız zamanı daha keyifli kılın.

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Salondan Banyoya Duvar Kağıdı Önerileri

Salondan Banyoya Duvar Kağıdı Önerileri

20 Modern Yatak Odası Tasarımı

20 Modern Yatak Odası Tasarımı