Genç Odası Dekorasyon Fikirleri

Genç Odası Dekorasyon Fikirleri

Gençler, dinamik tasarımlar arasından kendi zevklerine en uygun modeli seçerek odalarında geçirdikleri vakitleri adeta şenliğe dönüştürüyorlar. Gençlerin renkli dünyalarına uyum sağlayan on genç odası modeline birlikte göz atalım.

1-Naturel Genç Odası Modelleri:

Genellikle ahşap mobilyalardan oluşan natürel genç odaları, sade bir dizayndan yana olan gençlerin tercihi. Genellikle klasik tarz çalışma masası, karyola, dolap, kitaplık ve komodinden oluşan bu modeller aynı zamanda bütçe dostu olarak da değerlendirebilir.

genc_odasi

2-Ranzalı Genç Odası Modelleri:

Ranzalı genç odası modelleri, aynı odayı paylaşan gençler için büyük kolaylık sağlıyor. Ranzalar sayesinde yer tasarrufu sağlanırken gençler konforlu bir odanın keyfini sürüyorlar.

genc_odasi_modelleri

3-Ofis Tipi Genç Odası Modelleri:

Genç odası modelleri kimi zaman daha ciddi ve profesyonel bir görünüme sahip olabiliyor. Özellikle üniversite çağındaki gençlerin tercihi ofis tipi genç odaları. Bu tip genç odalarını tercih edenler, dosya ve kitap yerleştirmek için ayrılmış geniş raflara sahip; bilgisayar, yazıcı ve diğer elektronik eşyalar için uygun hale getirilmiş bir çalışma masası, tekerlekli ofis sandalyesi, yüksek şifonyerler, karyola ve komodinden oluşan bir odaya sahip oluyorlar. Ofis tipi genç odaları yetişkin profesyoneller için de uygun bir seçenek.

genc_odasi_tasarimlari

4- Peri Masalı Genç Odası Modelleri:

Peri masalı genç odası modelleri, kız çocuklarını adeta gerçek bir masalın ortasında hissettiriyor. Genellikle açık pembe tonlarında dizayn edilen bu modeller, kız çocuklarının favorisi. Prenses yatak başlıkları, cibinlikler, süslü dolap kapakları, çeşitli figürlerde dolap aynaları, lambalar, sandalyeler ve masalsı detaylarla süslü daha pek çok ürün genç kızları masal diyarı kahramanlarına çeviriyor.

genc_odasi_mobilyalari

5-Modern Dizayn Genç Odası Modelleri:

Modern dizayn genç odaları, en sık rastlanan genç odası modellerinden biri. Modern dizaynlar hem yerden tasarruf sağlarken hem de maksimum konforu hedefliyor.

genc_odasi_calisma_masasi

6- Yer Tasarruflu Genç Odası Modelleri:

Genç odası modellerinin küçük odalar için uygun olmadığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Ufak alanlar için birbirinden şık genç odası modelleri bulunmakta. Karyola altlarına yerleştirilen büyük çekmeceler, açılır kapanır ranzalar, tavanın yüksek olması halinde oluşturulabilen ikinci katlar, köşe masaları, geniş raflar, çalışma masası altına yerleştirilen komodinler ufak odaları konforlu ve dinamik birer dizayn harikası haline getiriyor.

genc_odasi_fikirleri

7- Arabalı Genç Odası Modelleri:

Odanın ortasında kırmızı, son model bir yarış arabası! Start bayrakları ile süslü heyecanı doruğa taşıyan bir oda! Erkek çocuklarının favorisi arabalı genç odası modelleri! Araba şeklinde tasarlanan karyolalar hem şık, hem eğlenceli! Üstelik sadece erkekler için de değil. Pembe yarış arabaları veyahut prenses arabaları şeklinde tasarlanmış şık karyolalı modeller de mevcut.

arabali_genc_odasi

8- Farklı Ambiyans Yaratan Genç Odası Modelleri:

Modeller arasında seçim yapmayı en zor hale getiren tasarımlar, farklı ambiyans yaratan modeller! Ormanda mı olmak hoşunuza gider, denizde mi? New York’ta gökdelenlerin arasında dolanıyormuş gibi mi hissetmek istersiniz yoksa sahilde güneşleniyormuş gibi mi? Tercih sizin!

denizci_genc_odasi

9-Banyolu Genç Odası Modelleri:

Kendisine ait banyosu bulunan genç odaları için düşünülmüş bu modellerde, banyo odaya uyumlu şekilde tasarlanabiliyor. Böylece her ayrıntı zevkinize uyumlu hale geliyor.

genc_odasi_mobilya

10- Geniş Alanlar için Genç Odası Modelleri

Büyük odalar için tasarlanan, çalışma masası, şifonyer, dolap, karyola gibi genç odasının olmazsa olmaz mobilyaları dışında kütüphane, cibinlik, geniş yatak başlığı, çamaşırlık, ayakkabılık, boy aynası, sürgülü geniş dolap gibi eşyaları da bulundurabilen genç odası modelleri de bulmak mümkün.

buyuk_genc_odasi

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Gardıroplarınız için Kullanışlı Dizaynlar

Gardıroplarınız için Kullanışlı Dizaynlar

Şık Mutfaklar İçin Perde Modelleri

Şık Mutfaklar İçin Perde Modelleri