Gardıroplarınız için Kullanışlı Dizaynlar

Gardıroplarınız için Kullanışlı Dizaynlar

Yatak odaları için en önemli eşya büyük ve kullanışlı bir gardıroptur. Yatak odalarında kullanışlı ve çok amaçlı, iç tasarımı ihtiyaçlarınıza yanıt veren bir gardırobunuz varsa eşyalar sorun olmaktan çıkar ve odanız her daim derli-toplu görünür. Gardırop satın alırken öncelikle içine neler koymanız gerektiğine karar verin.

Gardırobunuzdaki alanlardan en iyi şekilde yararlanabilmek için ne gibi eşyaları ortadan kaldırmanız gerektiğini bilin. Eğer geniş bir alana sahipseniz sadece kıyafetlerinizi değil daha başka pek çok eşyayı gardıroba kaldırabileceğinizi unutmayın. Örneğin ayakkabıları, iç çamaşırlarını, kravatları, kirli sepetini, havluları, evinizi ekstra yastıklarını dahi muhafaza edebilecek şekilde tasarlanmış gardıroplar bulmak mümkündür. Aşağıda inceleyeceğimiz modeller iç dizaynlarını göstermek amacıyla kapaksız şekilde resmedilmişlerdir. Dolap kapakları, tercihe göre klasik ya da sürgülü olabilmektedir. Kapakların bazen bir kısmı bazense tümü ayna ile kaplı olabilir. Aynanın sadece iç kapaklarda bulunduğu modeller de vardır.

En basit şekilde tasarlanmış gardıropların içinde dahi gömlek, ceket ve elbise gibi kıyafetlerin buruşmadan saklanmasını sağlayan askılık bölümleri vardır. Bu bölümler haricinde ideal bir gardıropta diğer kıyafetleri koyabileceğiniz, büyüklükleri ayarlanabilen raflar ve genellikle iç çamaşırı, çorap gibi ufak giyeceklerin konabileceği çekmeceler vardır. Resimde gördüğünüz gardırop iki kişilik kullanım için idealdir.

gardırop_duzeni_nasil_olur

Bazı tasarımlarda ise ayakkabılıklar öne çıkar. Yatak odanız genişse ve kıyafetleriniz için halihazırda bir çözümünüz varsa eğer, evinizin düzeni için ayakkabılıkları olan bir gardırop tercih edebilirsiniz. Ayakkabılarınızı ister açık şekilde, ister kutular içinde raflara yerleştirebilirsiniz.

gardırop_duzenleme

Gardıropların iç dizaynları kimi zaman değişime açık olarak tasarlanır. Sabit çekmecelerin ya da askıların yerine, çeşitli bez dolaplar ve kutular yardımı ile iç dizaynını kendi ihtiyacınıza göre düzenleyebileceğiniz gardıroplar da bulunmaktadır. Böylece sık sık iç dizaynını yenileyebileceğiniz, her köşesinden yararlanabileceğiniz bir gardıroba sahip olursunuz. Bu tip gardıroplar daha çok alan sıkıntısı olan evler için idealdir.

gardırop_duzenleme
Gardırobunuzun içindeki alanı en iyi şekilde değerlendirin böylece hem eviniz rahatlasın hem de siz, size kalan boş alanların keyfini çıkarın. Düzenli bir evin olmazsa olmazı çok amaçlı gardıroplardan mutlaka yararlanın!
Kaynak: www.househunting.ca

 

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Duvar Kağıtları ile 6 Farklı Şekilde Havanızı Değiştirin

Duvar Kağıtları ile 6 Farklı Şekilde Havanızı Değiştirin

Genç Odası Dekorasyon Fikirleri

Genç Odası Dekorasyon Fikirleri