Kış Temalı Düğün Davetiyeleri: Yaratıcı ve Şık Tasarım Fikirleri

Kış Temalı Düğün Davetiyeleri: Yaratıcı ve Şık Tasarım Fikirleri

Düğün mevsimi yaz olarak bilinse de rüya gibi bir düğünün zamanı yoktur ve kışın da muhteşem düğünler yapılabilir. Sen de kışın karların içinde, dışarısı soğukken içeride sevginin ateşiyle ısınarak bir düğün organize etmekteysen bu etkinliğe misafirlerini davet ederken yaratıcı davetiye fikirlerinden yararlanabilirsin. Ne gibi tasarımları tercih edebileceğinle ilgili ilham arıyorsan yazımızı inceleyebilirsin.

Sıradanlıktan Uzak Düğün Davetiyesi Önerileri

15 Farklı Nişan Masası Dekorasyonu

A'dan Z'ye Düğün Planlama Rehberi

Şıklık Bazen Yalın Olandır

Sadelik ve minimallik içinde önemli bir güç barındırır. Eğer sen de şaşaadansa sade olanı arayanlardansan basit çizgileri olan bir davetiye tercihi düğününün temasına uyacaktır. Az renkli, genellikle siyah-beyaz zıtlıkları taşıyan bir davetiye tercihiyle minimal bir estetik yaratabilirsin.

minimalist-dugun-davetiyesi

Siyah Bir Kutlama

Siyah gotik estetiğin olmazsa olmaz rengidir ve bu tercih sayesinde oldukça romantik bir tema yaratmak mümkün olur. Özellikle kış düğünleri mevsimsel getirileri sebebiyle daha karanlık bir estetiğe sahip olmaya adaydır bu sebeple düğününde bu tarz bir estetik yaratmak istersen davetiyende siyah kullanmayı tercih edebilirsin.

siyah-davetiye-fikirleri

Kırmızının Tonları İle İçini Isıt

Kış düğünleri dışarıda hava soğuk diye eğlenceyi bir kenara itecek gibi bir algı yaratabilir. Ama  sen davetiyende seçeceğin renklerle misafirlerindeki bu algıyı yıkabilirsin. Kırmızı bir davetiye hem aşkın rengi olması sebebiyle hem de kış günlerini ısıtacak bir eğlenceyi imlemesi sebebiyle oldukça çekici olacaktır.

kirmizi-davetiye-tasarimi

Basit Çizgilerle Sanatsal Bir Tasarım

Davetiye tasarımında basit illüstrasyonlar tercih ederek davetiyeni bir sanat eserine çevirebilirsin. Bunu bir tasarımcıya istediğin temayı anlatarak ya da referans bir fotoğraf görseli vererek yaptırabilirsin. İster gelin ve damadın illüstrasyonu ister onların aşkını tanımlayan bir çizim olsun davetiyende kullanacağın bir tasarım ile şık bir davetiye yaratabilirsin.

davetiye-cizim-fikirleri

Göz Kamaştıracak Bir Düğüne Davetiye

Davetiyende kullanacağın simler ya da parlaklıklar sayesinde kışın olacak düğününün mevsimle ilişkisini bütünleyebilirsin. Güneşin imgesi ışıklarsa karın imgesi de parıltılar ve simdir diyebiliriz. Dışarıda yağan yoğun karı bu simlerle temsil ederek davetiyeni tasarlamak hem şık hem yaratıcı bir tasarım olacaktır.

kis-davetiye-fikirleri

Toprak Tonları

Kış her ne kadar doğanın uykuya geçtiği mevsim olsa da bu mevsimde yaptığın düğünün uyuyan doğanın bile ayaklanacağı bir etkinlik olacak. Bu yüzden toprak tonlarını davetiyene taşıyarak düğününün ne kadar canlandırıcı bir etkisi olacağının altını çizebilirsin.

degisik-davetiye-tasarimi-fikirleri

Görsel Kaynaklar: etsy.com, oblationpapers.com, pinterest.com, pexels.com, brides.com

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

2024 Küçük Banyo Dekorasyon Fikirleri

2024 Küçük Banyo Dekorasyon Fikirleri

Doğal Güzellik: Evde Yapabileceğiniz Kışlık 8 Cilt Bakım Maskesi

Doğal Güzellik: Evde Yapabileceğiniz Kışlık 8 Cilt Bakım Maskesi