İzmir’den Natürel ve Zarif Bir Ev

İzmir’den Natürel ve Zarif Bir Ev

İzmir’de yaşanmışlığı yeni nesil estetik anlayışla harmanlayan bir eve konuk oluyoruz. Manzarası ve iç tasarımı ile huzur verici bir teras katındayız.

IMG_6752.jpeg

İzmir Karşıyaka’nın en eski bölgelerinden birinde konumlanan eski apartman dairesi, ev sahibinin düzenlemesi ile işlevsellik kazanmış. Eski apartman dairelerine has kemerli geçişler, salon ve salomanje olmak üzere ikiye ayrılan evin ana bölümü, pencerelerden sızan güneş ile her daim ışık içerisinde.

IMG_6754.jpeg

Ev sahibi Ali Barış Öndül mimar. Haliyle evin her noktasında kendi imzası var. Evin genel görünümünü sade ve natürel tutmak isteyen ev sahibi detaylarda çeşitlemelere gitmiş. Toprak ve sıcak tonların hakim olduğu ev, nostaljik öğeler ve sanat parçaları ile tamamlanmış.

Salon bölümü geniş L koltuk ve iki farklı rahatlama köşesi ile ev hissini ön plana çıkarıyor.

Evini Yenilemek Mi İstiyorsun?

İhtiyacın Olan Her Hizmet Armut'ta!

 

Koltuklar ve yastıklar açık toprak tonlarında seçilerek bitkilerin yeşilliğini daha da ön plana çıkarmak için çalışılmış. Sayısı neredeyse 60’ı bulan bitkilerle hem salonda hem de teras katında mini bir orman yaratılmış. Dekorasyonun kilit parçalarını oluşturan bitkiler ise Ali Barış Öndül için çok değerli. Bitkileri ile ilgilenmek onun için ayrı bir tutku.

Evden terasa taşan bitkileriyle, evin en özel noktası kuşkusuz terası. Boydan boya yeşilliğe bakan evde egzotik esintiler taşıyan oturma köşeleri ile yazın tadını sonuna kadar çıkarttığı yerler arasında ev sahibinin.

IMG_6751.jpeg

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Farklı Ülkelerin Ev Dekorlarından Esinlenin

Farklı Ülkelerin Ev Dekorlarından Esinlenin

Dizilerdeki Evleri İnceliyoruz: Erkenci Kuş

Dizilerdeki Evleri İnceliyoruz: Erkenci Kuş