İzmir’de Huzur Dolu Bir Ev

İzmir’de Huzur Dolu Bir Ev

İzmir’in kültür-sanat-eğlence üçgenindeki en hareketli bölgelerinden Alsancak’tayız. Genç bir çiftin şehrin içinde huzuru ve sakinliğiyle dikkat çeken evine konuk oluyoruz. Elif Öngen, uzun yıllar pek çok markada kreatif alanda yönetici pozisyonunda çalıştıktan sonra kendi kurduğu markası ile dekorasyon üzerine tasarımlar yapıyor. Çağdaş Öngen ise önemli bir markada sommelier. Evleri onlar için huzur demek. En keyif aldıkları noktaları ise yaz kış terasta geçirilen zamanlar… Evlerini kedileri Hermes ile paylaşıyorlar.

Evde salon ve salomanje olmak üzere açık planlı iki oda bulunuyor. Salon modern vintage karışımı parçalardan oluşuyor. Detaylarda pek çok anısı olan obje yer alıyor.

dekorasyon_izmir

Evleri ikisinin ortak zevklerinden oluşuyor. Zamansız sade parçalarla dekore ettikleri evlerinde toprak tonları hakim. Beyaz renkte seçilen koltuklar, doğal ve sakin tonların eşliğinde sıcak bir yuva hissi yaşatıyor. Şömine bölümü hatıra köşesi gibi. Elif Öngen’in anneannesinden yadigar birbirinden özel parçalarla çevrili.

ev_dekorasyonu_izmir

Terasta ayrı bir yaşam alanı yaratılmış. Büyük ahşap oturma ünitesi ve hamak ile terasları şehir içindeki en yakın kaçış noktaları. Ev sahipleri için, dostları ve ailesiyle geçirilen zamanlar çok kıymetli. O yüzden sık sık teraslarında konuklarını ağırlıyorlar, uzun yemek sohbetlerinde buluşuyorlar.

Evinde Değişiklik Mi Yapmak İstiyorsun?

Aradığın Her Hizmet Armut'la Bir Tık Uzağında!

ev_dekor
teras_dekorasyon_fikirleri

Salomenje bölümü kendi zevkleri, hobileri için ayrılmış bir bölüm. Çağdaş Öngen’in bisiklet ve motosikletlere olan tutkusu kitaplık ve çalışma masasına yansıyor. İlginç birbirine tezat ama uyumlu objelerle bambaşka ve ilham verici bir ortam yaratılmış burada.

dekorasyon_fikirleri

Her detayında ince zevklerin göze çarptığı birbirinden özel köşeler yaratılmış. Tıpkı bitkilerin bulunduğu alan gibi… Tasarımını Elif Öngen’in yaptığı hayvan başı figürü, ev sahibesinin yeteneklerinden sadece birkaçı.

yemek_odası_dekorasyon

Evini Yenilemek Mi İstiyorsun?

Boya Badanadan İç Mimara, Aradığın Tüm Hizmetler Armut'ta!

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Armut Kullanıcıları Sordu, Mimarımız Yanıtladı

Armut Kullanıcıları Sordu, Mimarımız Yanıtladı

Nakliye Alanındaki Yeni Girişimimiz "Rahat Taşın"la Tanışın!

Nakliye Alanındaki Yeni Girişimimiz "Rahat Taşın"la Tanışın!