Instagram İlhamlı Evler

Instagram İlhamlı Evler

Yeni yılda evinizi, imrenerek baktığınız, hayallerinizi süsleyen Instagram evleri gibi dekore etmenin zamanı geldi. Sizin için Instagram’da stilini sevdiğimiz üç hesaptan stil tavsiyeleri sunuyoruz.

Herzundblut

Herzundblut; Berlin’de yaşayan, global stil anlayışını kendi rafine stiliyle buluşturan Jules Villbrandt tarafından oluşturulan bir blog. Aynı zamanda Instagramda’da 80bin takipçisi bulunan bir hesap. Herz.und.blut adresinden paylaşılan stil anlayışı daha çok modern ve rustik öğelerin karışımından oluşuyor. Yıllar geçse de cazibesini koruyan, vintage görünümlü mobilyalara yaptığı modernist dokunuşlar alamet-i farikası.

instagram.com/herz.und.blut

ev_dekorasyonu_instagram

Herzundblut’un stilinden ilham almak için;

*Anneannelerinizin eskilerini karıştırın. Eski sandıklardan, evlerden kim bilir neler çıkacak. Sehpalar son yıllarda hiç olmadığı kadar trend. Ne varsa eskilerde var anlayışı hakim.

*Duvarlarınızda illüstrasyonlara ve çağdaş sanat eserlerine daha çok yer verin.

instagram_ev_dekorasyon_fikirleri

Igor Josif

İgor Josif’in evi tam olarak masallardaki gibi. İlhamı bol. Salonunda hangi köşeye baksanız her bir noktasında farklı bir kültürden ize rastlıyorsunuz. Bunun sebebi İgor’un evini seyahatlerinden topladığı objelerle dekore etmesi. Kendini modern bir nomad olarak tamamlayan Igor’un Münih’teki çatı katı dairesi küçük metrekarelerde nasıl harikalar yaratılacağının bir kanıtı.

instagram.com/igorjosif

instagram_evleri

Igor Josif’in stilinden ilham almak için.

*Evinizde farklı bitkilere yer açın, hatta yer açmaktan kasıt donatın. Evinizde küçük bir botanik bahçesi yaratmak için monstera ve kaktüsler iyi bir başlangıç.

*Seyahatlerinizden aldığınız objeleri evinizin dekorunda kullanmaktan çekinmeyin. Bu bir İznik çinisi tabak ya da bir Kapadokya seyahatinizden kilim olabilir.

dekorasyon_fikirleri

Annacate

İskandinav dekorasyon stilinin minimal ruhu bu hesapta. Dingin sakin huzur kelimelerinin dekorasyon stilindeki karşılığı bu ev olabilir. Modern rustik tarzın en güzel örneklerini sunan bu evin sahibi aynı zamanda bir fotoğrafçı ve stylist. Eşi ve iki kızıyla yarattıkları masalsı evlerinde fotoğraflarıyla Instagram’dan bir pencere aralıyorlar bizler için.

instagram.com/annacate

salon_dekorasyonu_instagram

Annacate’in evinden ilham almak için;

*Evinizin duvarlarını soğuk tonlardan yana tercih etmekten çekinmeyin.

*İskandinav ruhunu yaratmak, soğuk tonlardaki duvarlara tezat sıcaklık katmak için evinizin stilini büyük mumlar ile dengeleyebilirsiniz.

ev_dekorasyon_fikirleri_instagram

Evini Mi Yenilemek İstiyorsun?

Boya Badanadan İç Mimara, Aradığın Her Hizmet Armut'ta!

Ücretsiz Fiyat Teklifi Al, Karşılaştır, Sana Uygun Olanı Seç!

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Rustik Stili Yılbaşı Sofralarınıza Taşıyın!

Rustik Stili Yılbaşı Sofralarınıza Taşıyın!

Unutulmayacak Bir Yılbaşı Sofrası İçin Gerekenler

Unutulmayacak Bir Yılbaşı Sofrası İçin Gerekenler