Ankara'da Nehir Hanımın 'Gri' Temalı Modern Evine Konuk Oluyoruz

Ankara'da Nehir Hanımın 'Gri' Temalı Modern Evine Konuk Oluyoruz

Armut olarak Nehir hanımın Ankara'daki evine konuk oluyoruz. Nehir hanım kimyager ve şuan yüksek lisans eğitimine devam ediyor. Bu güzel evi paylaştığı eşi ise diş hekimliği yapıyor. Unutmadan! :) Bir de minik dostları Lena var evde.

ev dekorasyonları

Nehir hanım şu an aktif olarak çalışmıyor ve yüksek lisans çalışmaları nedeniyle evde çok fazla vakit geçirdiğini söylüyor. Bu sebeplerden dolayı evini dekore ederken en önemli kriteri 'rahatlık' olarak belirlediğini söylüyor. 

Hadi Nehir hanımın evini gezmeye başlayalım!

ev_dekorasyon

Odaya girer girmez hakim bir "gri" renk gözümüze çarpıyor. Gri deyince hemen aklınıza sıkıcı, iç karartıcı bir ortam gelmesin. Nehir hanım çok renkli mobilya ve aksesuarları o kadar güzel harmanlamış ki hakim gri renk bu şık aksesuarları daha da ön plana çıkarıyor. 

unnamed (6).jpg

Merakımıza son vermek için Nehir hanıma neden griyi tercih ettiğini sorduk o da bize detaylıca anlattı.

unnamed (5).jpg
“Aslında çok renkli evleri ve eşyaları sevsem de zaman içinde renklerin beni yormasından dolayı tercihimi ağırlıklı olarak gri ve beyazdan yana yaptım.”
unnamed (25).jpg
“Grinin bir çok renkle harika uyum sağladığını düşünüyorum. Böylece kırlent, çerçeve ve çicek gibi aksesuarlarla ruh halime göre renk ve hareket katabiliyorum.”
unnamed (7).jpg
“Mesela yeşilin sıcaklık kattığını düşünerek kırlentlerimde bazen yeşil kullandım, sıkıldığım zaman ise grilerle değiştirdim. Böyle yaparak da çok çabuk değisen renk modasını az bütçeyle takip edebilmiş oluyorum.”
unnamed (24).jpg

Odayı gezmeye devam ettikçe aklımızda bir soru işareti daha canlanıyor. Bu ev hangi dekorasyon stiline bağlı kalarak düzenlenmiş?

Nehir hanımın cevabı çok net: Hiçbiri! :)

unnamed (14).jpg
“Evimizi dekore ederken herhangi bir tarza benzetmeye çalışmadım. Belirli isimler altında yapılmaya çalışılan tarzları veya takım mobilyaları pek sevmediğim için evdeki her eşya farklı bir markanın ürünü. Modern köşe takımının yanına klasik bir berjeri kombinleyebilirim mesela. Benim icin önemli olan belli bir tarza bağlı kalmak değil, eşyaların ve odanın birbirleriyle olan uyumu.”
unnamed (22).jpg

Biz Nehir hanımın evini çok beğendik, kendisini Instagram hesabından takip edebilir, evi ve dekorasyon tutkusuyla ilgili daha yakından bilgi sahibi olabilirsin. 

Sen de evini güzelleştirmek istiyorsan dekorasyondan özel mobilya yapımına kadar birçok konuda Armut'tan destek alabilirsin. 

En İyi Dekorasyon Firmalarından Hemen Fiyat Teklifi Al >

En İyi Özel Mobilya Ustalarından Hemen Fiyat Teklifi Al >

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Evin Senin Hakkında Ne Söylüyor?

Evin Senin Hakkında Ne Söylüyor?

Yılların Eskimeyen Modası: Parke

Yılların Eskimeyen Modası: Parke