Ankara'da İskandinav Dekorasyon Stiliyle Döşenmiş Bir Eve Konuk Oluyoruz

Ankara'da İskandinav Dekorasyon Stiliyle Döşenmiş Bir Eve Konuk Oluyoruz

Ankara'da Karolina hanımın 'İskandinav Evim' diye tanımladığı evindeyiz. Karolina hanım aslen Polonya'lı, kendisi bir psikolog ve Türk olan eşi ile birlikte geldiği Türkiye'de 10 yıldır yaşıyor. 

Çalışan bir anne olunca evime geldiğimde en büyük beklentim, kendimi rahat ve mutlu hissedebileceğim bir yere dönmek oluyor.

Karolina hanımın içindeki bu ev sevgisi onun için artık boş zamanlarını keyifle geçirmek için uğraştığı bir hobiye dönüşmüş. Biz de her köşesini özene bezene döşediği evinin çok yakın zamanda yenilenen salonuna konuk oluyoruz. Bakalım bizleri neler bekliyor.

Salonun girişinde bizi şık bir bitki ve duvardaki 'merhaba' yazısı karşılıyor. Daha ilk adımdan sıcacık bir odaya girdiğinizi hissediyorsunuz.

Evinin her köşesine İskandinav esintilerini yayan Karolina hanım salonunda da hygge konseptini uygulamış. Hygge konseptini sicaklik, rahatlik, huzurluluk vesamimiyet hallerini bir ortamda birlestiren olarak kısaca özetleyebiliriz, kökeni Danimarka'ya dayanıyor.

Böyle geniş bir salonda bu kadar sıcak ve samimi ortam oluşturmak oldukça zor bir iş olsa da Karolina hanım bu durumun üstesinden çok iyi bir şekilde gelmiş. Bunda doğru aksesuar seçimlerinin katkısı yadsınamaz. Bu minimal tablolar odanın sade ve samimi havasıyla oldukça uyumlu olmuş.

Rahatlığı ile oturanın bir daha kalkmak istemeyeceği koltukların ortasında da bu şık sehpalar dikkatimizi çekiyor. Günlük kullanım için oldukça pratik ve bir o kadar da estetikler.

PicMonkey Image10.jpg

Odanın kapıya uzak köşesinde ise bir çalışma alanı göze çarpıyor. Biz bu kadar büyük bir evde neden çalışma odası ayrı değil de salonda konumlandırılmış diye düşünürken 'Bilgisayarımda bir şey yaparken aileme ve mutfağıma yakın olmak isterim. Salonumuz aile hayatımızın merkezidir bu yüzden burada çok severek bilgisayarımda çalışıyorum' diyerek merakımızı gideriyor.

Son olarak da yemek köşesinden bahsedelim. 6 kişilik açık renk masanın etrafı şık aksesuar ve bitkilerle çevrili. Keyifli ve bol sohbetli akşam yemekleri için şahane bir ortam.

Karolina hanımın dekorasyonla ilgili fikir ve önerilerini takip etmek için blogu www.iskandinavevim.com 'a ve instagram hesabına (@iskandinav.evim) göz atabilirsiniz. :)

Ev Dekorasyonları İçin Ücretsiz Fiyat Teklifi Al >

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

5 Adımda Daha Sağlıklı Ve Güvenli Bir Bebek Odası

5 Adımda Daha Sağlıklı Ve Güvenli Bir Bebek Odası

Kaliteli Bir Uyku İçin Yatak Odasi Nasıl Dekore Edilmeli?

Kaliteli Bir Uyku İçin Yatak Odasi Nasıl Dekore Edilmeli?